Nieuws

PC Magazine 183

PC Magazine 183

DDR4 is niet goed genoeg

We staan met het X99-platform en Haswell-E van Intel op de drempel van DDR4-geheugen, opnieuw een stap naar meer snelheid en minder verbruik. Klinkt veel belovend, maar DRAM heeft een veel groter probleem in de nabije toekomst: het evolueert te traag.

 

Massatest: Terug naar werk laptops

Tien laptops nemen het tegen elkaar op in een zoektocht naar het beste exemplaar voor de werkende mens. De kandidaten zijn divers, van relatief goedkope en kleine werklaptops tot grote krachtpatsers waar onze werknemer zich ook na de uren nog mee kan uitleven. Eén vraag brandt op onze lippen: welk toestel biedt het meeste waar voor zijn geld?

 

Massatest: Chinese smartphones & tablets

Vandaag de dag vind je de bekende merken als Samsung, Sony, LG of Apple in de winkel wanneer je om een nieuwe smartphone of tablet gaat. Maar waarom probeer je niet eens een Chinese smartphone met een veel straffere prijs/kwaliteit-verhouding? We testen XX Chinese smartphones en tablets.

 

Facebook- en Twittermarketing

Privé spenderen we allemaal heel wat uurtjes op sociale media als Facebook, Twitter, of Instagram, maar deze sociale platformen kunnen je ook helpen om je zaak in de markt te zetten – als je tenminste weet wat je doet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business