Nieuws

Agenda seminarie ‘Big Datacenter’ compleet

De agenda van het (gratis) dubbelseminarie op 5/2 over big data & datacenters is compleet. Het gaat om elf sprekers, verdeeld over keynotes en cases.

De agenda van het (gratis) dubbelseminarie op 5/2 over big data & datacenters is compleet. Het seminarie wordt georganiseerd door Smart Business en ZDNet in de populaire Business Meets IT-reeks.

Big Datacenter

Het gaat in totaal om maar liefst elf sprekers op één voormiddag, verdeeld over keynotes en cases én ook over twee tracks: datacenters en big data. Er hebben zich al heel wat deelnemers aangemeld, al zijn er momenteel nog plaatsen beschikbaar.

Het algemeen thema is "Big Datacenter": hoe uw IT-infrastruur en toepassingen zich aanpassen aan de toenemende toevloed aan data binnen organisaties. Ook gaan we verder in op wat organisaties met al die data kunnen doen, en hoe ze hun bedrijf er mee kunnen vooruithelpen.

Keynotes & onderzoek

De keynotes worden verzorgd door William Visterin, hoofdredacteur B2B bij Minoc Data Services en Smart Business, dat ook een onderzoek besteedde aan het thema van het "Big Datacenter".

Daarnaast verzorgt Erwin Verstraelen, als CIO bij Aveve de datacenter keynote met een presentatie over "de hybride aanpak in IT en datacenters". Philippe Van Impe, Community Builder bij Brussels Data Science levert de big data keynote af met als titel "Big Data: wat heeft de business nodig?".

Cases

Ook de cases in de aparte tracks zijn interessant. In het onderdeel datacenters komen Smals, Intercontinental Foods, Zapfi en Cegeka vertellen over hun strategie inzake IT en datacenters. Het gaat zowel om kleine als grote bedrijven, en zowel om publieke- als private sector.

De cases voor big data komen van Euroclear en de FOD Financiën. Cegeka en HP lichten telkens het topic toe met voorbeelden en uitdagingen.

Meer info over het dubbelseminarie over het "Big Datacenter" vindt u op: www.businessmeetsit.be .

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business