Nu te koop: ICT-Jaarboek 2015-2016

Uitgeverij Minoc Data Services brengt ook dit jaar het ICT-Jaarboek uit, de referentie op het vlak van zakelijke IT.

 
Het ICT-Jaarboek is een vaste waarde in de IT-vakpers. Het geeft een stand van zaken op het vlak van zakelijke IT. De rode draad doorheen het boek is het onderzoek bij meer dan 1.000 zakelijke IT-gebruikers in Belgische organisaties.
 
Hierdoor biedt het ICT-jaarboek u spraakmakende en gedetailleerde informatie over de Belgische ICT-markt zoals tevredenheidscijfers, marktaandelen, prioriteiten, bestedingsplannen en andere interessante cijfers op het vlak van ICT in bedrijven. En dit in alle domeinen: software, hardware, services, telecom en security.
 
Dit 220 bladzijden tellende jaarboek is hét naslagwerk voor al wie – op welk niveau ook binnen zijn organisatie – professioneel met ICT bezig is.
 
Bovendien biedt het Jaarboek case studies, interviews en overzichtsverhalen in kaart wat er vandaag met technologie gerealiseerd kan worden. Daarnaast bevat het jaarboek een uitgebreide directory van ICT-bedrijven in België.
 
Kortom, het ICT-jaarboek is zonder twijfel hét paradepaardje van Minoc Data Services, en eigenlijk van de Belgische IT-vakpers in het algemeen.  Een must voor iedereen die professioneel met ICT bezig is. 
 
U kan het ICT-Jaarboek 2015-2016 hier aankopen aan de scherpe prijs van 7,5 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Welke antivirussoftware gebruik jij?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business