Nieuws

SAP en Lenovo versterken samenwerking

Lenovo en SAP slaan de handen in elkaar en gaan hun samenwerking verdiepen. De bedrijven willen onder andere samen nieuwe cloudoplossingen uitdenken en de wisselwerking tussen het SAP HANA platform en Lenovo hardware verhogen.

 
Technologiebedrijven SAP en Lenovo halen de banden verder aan: de samenwerking tussen beide organisaties wordt uitgebreid. Ze willen met vereende krachten “cloudoplossingen ontwikkelen in China, innovaties creëren tussen het het SAP HANA en de Lenovo-systemen, en wereldwijde go-to-market-programma’s uitvoeren”, zo delen de bedrijven mee. Het verbond moet de software van SAP combineren met de datacenters van Lenovo. De focus van het initiatief is het vergemakkelijken van digitalisering voor klanten.
 
“De uitbreiding van onze partnership met SAP geeft ons een sterkere basis om met nieuwe en innovatieve oplossingen voor de dag te komen voor de grote uitdagingen waar bedrijven op dit moment voor staan,” zegt Gerry Smith, Vice-president en COO van de PC en Enterprise Business groep van Lenovo. SAP bevestigt dat sentiment: “We kijken er naar uit om onze samenwerkingsprojecten te verruimen die bedrijven helpen om echte digitale ondernemingen te worden,” aldus Kevin Ichhpurani, Vice-President bij SAP.
 
In het verleden werkten de beide bedrijven al samen om hun producten te optimaliseren: SAP maakt gebruik van Lenovo-hardware om zijn applicaties te draaien, waaronder de SAP HANA Enterprise Cloud, terwijl voor Lenovo SAP de voorkeursleverancier was van ERP.
 
Beeld: Julia Kuznetsova / Shutterstock.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business