Nieuws

Credon en Axians sluiten partnership af

IT-bedrijf Axians slaat de handen in elkaar met Qlik-verdeler Credon en voegt de QlikView BI-oplossingen toe aan zijn aanbod.

 
Business Intelligence-firma Credon en ICT-bedrijf Axians België gaan een nieuwe samenwerking aan. Axians wordt een value added distributor voor de QlikView BI-oplossingen van Credon.
 
“Axians wil de komende jaren nieuwe segmenten benaderen en daarvoor is Qlik het uitgelezen platform. Een van die nieuwe segmenten zijn bedrijven die zich bezighouden met ‘The Internet of Things’. Deze bedrijven krijgen een grote hoeveelheid data te verwerken en hebben de uitdaging om inzichten en verbanden snel te detecteren en deze duidelijk en aantrekkelijk te visualiseren. Het Qlik platform is daarvoor uitermate geschikt,” zo zegt het bedrijf in zijn persmededeling. Axians België biedt zijn klanten oplossingen aan voor ontwerp, implementatie en beheer van hardware en software en stelt zo’n 150 mensen te werk.
 
Credon verwelkomt het bedrijf in zijn Qlik Partner Community, die ondertussen meer dan 40 partners omvat. “Het creëren van sterke allianties is altijd al een belangrijk onderdeel van onze strategie en
succes geweest. We zijn dan ook uitermate tevreden dat Axians onze partner community
vervoegt,” aldus Kurt Van Eeckhout, mede-eigenaar van Credon.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business