Uber lanceert luxedienst in Brussel

UberBlack zorgt ervoor dat je in stijl naar je meeting kan rijden in de Belgische hoofdstad, voor een scherpe prijs.

 
Rittendienst Uber gaat in Brussel van start met luxeformule UberBlack. Gebruikers van de optie zijn ervan verzekerd dat ze in een klassevolle auto opgehaald zullen worden. “Verwacht een Mercedes E-klasse, BMW 5-serie, Audi A6 of Tesla Model S,” stelt Uber in zijn persaankondiging.
 
UberBlack maakt al langer deel uit van het aanbod van de service – het heeft zelfs voor de grote doorbraak van de rittendienst gezorgd. Het was echter niet beschikbaar in België, tot nu. Via de premiumdienst rij je voor 12 euro van het Luxemburgplein naar het zuidstation in Brussel, een ritje vanaf Flagey naar Brussels Airport te Zaventem kost je 33 euro.
 
Uber benadrukt dat zijn bestuurders over alle benodigde licenties beschikken om je te vervoeren in de hoofdstad: “[Het] zijn professionele chauffeurs met een BTW-registratie en commerciële verzekering die in het bezit zijn van een Verhuur van Voertuig met Bestuurder licentie. Ze hebben een strenge screening ondergaan alvorens ze worden toegelaten op ons platform. Verder beschikken ze uiteraard over de vereiste vaardigheden om je een comfortabele en veilige rit aan te bieden.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business