Nieuws

Microsoft lanceert Dynamics 365 op 1 november

Dynamics 365 wordt volgende maand wereldwijd uitgerold, te beginnen vanaf 1 november. In een recente blogpost pocht Microsoft alvast met lagere prijzen en slimme functies.

 
Microsoft onthulde in juli de roadmap van hun kersverse CRM- en ERP-softwarepakket, maar pas gisteren werd ook eindelijk duidelijk wanneer het cloudplatform beschikbaar wordt. Takeshi Numoto, vicepresident Microsoft Cloud en Enterprise, kondigde aan dat klanten 1 november mogen aankruisen op de kalender.
[related_article id=”167732″] Microsoft Dynamics 365 bundelt CRM- (curstomer relationship management) en ERP-software (enterprise resource management) en gaat zo de concurrentie aan met Salesforce, Oracle en SAP. Daarmee wordt meteen ook een prijzenoorlog ontketend. Numoto suggereert dat Dynamics 365 “vier tot vijf keer” goedkoper zou kunnen zijn, met behulp van een nieuwe formule waar niet per gebruiker, maar voor een gepersonaliseerde bundel wordt betaald. Zo zou het mogelijk worden om bepaalde gebruikers te abonneren op slechts enkele modules van de CRM- en ERP-software.
 
Daarnaast wordt in de blogpost ook belicht hoe de toevoeging van artificiële intelligentie bedrijfsprocessen efficiënter en sneller kunnen maken. In de Dynamics 365-apps wordt verschillende functies ingebouwd die sales en customer service moeten ondersteunen, zoals sentiment- en intentie-analyse, relatie-inzichten, lead-scoring, en productaanbevelingen. Klinkt bekend in de oren, aangezien Salesforce gelijkaardige beloftes deed met de eigen Einstein.

businesscloudcrmdynamics 365erpmicrosoft

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen