Lexmark verfrist portfolio voor KMO’s met 23 nieuwe printers

Lexmark introduceert 23 nieuwe laserprinters gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Een uitgebreide garantie moet klanten overtuigen.

 
Met 23 nieuwe laserprinters wil Lexmark een nieuw plaatsje veroveren bij de KMO. Het aanbod van toestellen varieert van een eenvoudig zwart-wit-printers tot uitgebreide kleuren-multifunctionals. Instapmodellen CS317dn (kleur) en MS317dn (mono) printen aan respectievelijk 23 en 33 pagina’s per minuut, terwijl  een model als de Lexmark MX718de monoprinter er 66 pagina’s per minuut uitperst.
 
Het hele aanbod richt zich op zowel kleine KMO’s met slechts enkele ondernemers als grotere bedrijven waarin een heleboel mensen dezelfde printer gebruiken. Langs de technische kant zijn alle modellen geschikt voor gebruik op het netwerk en hebben zij bijhorende beveiligingsfunctionaliteit aan boord. Lexmark ondersteunt ook mobiel printen.
 
De printerfabrikant houdt het eenvoudig en pakt niet uit met speciale unieke features of unieke grote schermen. Het verkoopargument voor de nieuwe toestellen is de garantie van vier jaar, gecombineerd met gratis online- en telefonische ondersteuning. Online hulp is 24/7 gratis beschikbaar.
 
Of dat volstaat om klanten te overtuigen is nog maar de vraag. Veel concurrenten zetten in op ééngemaakte interfaces, geïntegreerd documentmanagement en splinternieuwe beveiligingsfeatures. Zeker wat de interface betreft, houdt Lexmark het wel erg traditioneel met de nieuwe toestellen. De meeste exemplaren zijn uitgerust met relatief kleine schermen die je vaak moet bedienen met knoppen. We durven dat toch als een nadeel zien wanneer je kijkt naar de gebruiksvriendelijkere grote aanraakschermen van sommige concurrenten. De hele nieuwe line-up is beschikbaar via Lexmark-resellers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business