Nieuws

Availability Suite van Veaam komt naar Amazon Cloud

Veeam introduceert zijn Availability Suite in samenwerking met VMWare op Amazon Web Services.

 
Back-up specialist Veeam brengt de Availability Suite naar Amazon Web Services voor klanten van VMware cloud. De samenwerking tussen de drie partijen laat klanten toe om een uniforme cloud- en back-up oplossing uit te rollen over hun hele data-infrastructuur heen, of die nu bij Amazon staat dan wel on premise is geconfigureerd.
 
Veeam komt zo tegemoet aan de realiteit van de steeds hybridere cloudomgevingen met zijn aanbod. De Availability Suite helpt bedrijven om ‘always on’ te blijven, zoals de slogan van Veeam al suggereert. Concreet zorgt het aanbod er voor dat er niet gewoon een back-up van je data beschikbaar is, maar dat er binnen enkele seconden of minuten een volledige kopie van je belangrijkste infrastructuur actief is. Zo kunnen klanten van bijvoorbeeld een webwinkel ongestoord verder winkelen wanneer er iets gruwelijk misloopt in het primaire datacenter.
 
De back-up reus kondigt de beschikbaarheid zelf aan op VMworld is Las Vegas. We vernemen er ongetwijfeld meer over wanneer de Europese editie van het event binnen twee weken plaats vindt in Barcelona.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business