Nieuws

vRealize Suite 2017 omarmt hybride cloud

In het laatste kwartaal van dit jaar komt vRealize Suite 2017 in de rekken. De nieuwe versie heeft een grondige focus op het beheer van hybride cloudomgevingen.

 
Hybride is hip op VMworld 2017. In Barcelona kondigt VMware vRealize Suite 2017 aan. De nieuwste versie van het product bevat updates van Operations, Automation, Business for Cloud en Log Insight. Paradepaardje van vRealize is ongetwijfeld het eengemaakte beheer van verschillende cloudomgevingen. VMware heeft de ambitie om de grens tussen on premise en de publieke cloud te doen vervagen voor de eindgebruiker, en daar helpt te suite mee.
 
Workloads kunnen vlot centraal beheerd worden, of ze nu in je eigen datacenter staan dan wel in een publiek exemplaar. De flexibiliteit en schaalbaarheid die dat met zich mee brengt, moet volgens VMware de time to market voor nieuwe applicaties en toepassingen van klanten versnellen. Het eengemaakte beleid heeft als groot voordeel dat je ook je policies kan uitrollen over de verschillende cloudniveau’s heen. Zo’n eengemaakt beheersbeleid komt de veiligheid ten goede.
 
Een splinternieuw geünificeerd lifecycle-systeem moet verder bijdragen aan de eenvoud. Dat beheer verloopt voortaan grotendeels automatisch, wat opnieuw een positieve impact belooft te hebben op de productiviteit van een onderneming.
 
VMware vervolgt met vRealize de weg niet het al een tijdje geleden is ingeslaan. Waar het bedrijf in het verleden vooral on premise floreerde, wil het nu duidelijk de lijm zijn die verschillende clouds verbind. De partnerships met onder andere IBM en recenter Amazon Web Services illustreren dat.
 
vRealize Suite 2017 verschijnt in drie smaakjes: Standard, Advanced en Enterprise. De Standard-versie kost je 3.745 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business