Nieuws

Brother MFC-L8900CDW getest

De prijs per pagina van de Brother MFC-L8900CDW is scherp, maar daar staat een significante initiële investering tegenover.

 

De eerste all-in-oneprinter die we onder handen namen was meteen de duurste van de reeks: de MFC-L8900CDW van Brother. Door zijn pittig prijskaartje verwachtten we crème-de-la-crème prestaties, maar deze laserprinter kon helaas onze hoge verwachtingen niet helemaal inlossen. Het afdrukken van een Word-pagina ging relatief snel, maar bij grotere documenten ging hij de mist in. Geen enkele multifunctional deed er langer over om een PDF met 17 pagina’s af te drukken, namelijk 1 minuut en 57 seconden.

 

Tijdens het printen lastte hij telkens langdurige pauzes in. Verder voelt het grote 12,6 inch-paneel goedkoop aan en is deze multifunctional best luidruchtig. Gelukkig ligt de prijs per pagina wel erg laag op 1,2 eurocent per pagina, op voorwaarde dat je de XXL-toners van Brother koopt. Geen enkele printer heeft bovendien zoveel uitbreidingsmogelijkheden: standaard is er maar ruimte voor 300 vellen, maar als je enkele supplementaire papierlades aanschaft krik je dat aantal op naar 2.050. Al bij al kon de MFC-L8900CDW ons op geen enkel vlak overtuigen: hij is noch de zuinigste, noch de snelste, noch de meest accurate. Dat hij NFC-printen ondersteunt en weinig tijd nodig heeft om op te warmen, is louter een doekje voor het bloeden.

 

Prijs: 823,60 euro
 
+ Lage prijs per pagina
+ Uitbreidingsmogelijkheden
+ NFC
+ Tekstkwaliteit
Prijzig
Tergend traag
goedkope touchscreen
Luidruchtig
Matige fotokwaliteit

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business