Nieuws

Modemarktplaats Miinto richt pijlen op België

Marktplaats Miinto is gelanceerd in België. Het Deense initiatief wilt kleine retailers de tools bieden om hun collectie online aan te bieden.

Na Nederland, komt Miinto nu ook naar België. Op het online platform kunnen lokale fashionretailers hun producten op het internet verkopen, zonder dat ze zelf een eigen webshop moeten starten. Zo wordt ook de concurrentie met grotere spelers mogelijk.

Miinto werd in 2009 opgericht door Deense ondernemers Mike Radoor en Konrad Kierlo, die een platform wilden bieden voor de kleine modeboetieks die worstelen met de online concurrentie. De marktplaats werd al snel uitgebreid naar Noorwegen, Zweden en Nederland.

Sinds juli is Miinto ook via een Belgische url bereikbaar. Voorlopig vind je op de marktplaats een tweehonderdtal Deense en Nederlandse retailers. Belgische aanbieders zullen snel volgen, aldus de website. Voor elke bestelling rekent Miinto 0,99 euro servicekosten, en voor 2,95 verzendingskosten.

Behalve het betalingsverkeer en het beheer van de back-end, neemt Miinto ook de productfotografie op zich. Retailers kunnen hun producten laten fotograferen in de fotostudio in Amsterdam, of kunnen zelf aan de slag in de studio.

businessfashionmarktplaatsmiinto

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals