Nieuws

Gezocht: Stagiair redactie online en print

Zin om te schrijven voor Twinkle of één van de andere publicaties van Minoc Data Services? We zijn op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons team te versterken!

Minoc Data Services is de sterkste speler in het segment van ICT-uitgevers. We zijn dan ook niet voor niets dé uitgever van het digitale tijdperk. Van Clickx over PC Magazine en Smart Business tot Twinkle en TechPulse.be: stuk voor stuk zijn deze publicaties dé referentie in hun segment van de markt.

Jobomschrijving

Je komt terecht op de redactie van Minoc Data Services, afhankelijk van jouw voorkeuren komt je focus te liggen op tech (Clickx, PC Magazine, TechPulse.be), B2B-nieuws (Smart Business) of e-commerce (Twinkle.be).

Al wat bliept, zoemt, sluimert en zindert in technologieland volg je op de voet. Via sociale media en real life contacten vis je uit wat onze surfende lezers boeit en bouw je een sterk netwerk van informatiebronnen op. De interessantste onderwerpen pik je eruit, waarna epische reviews, onderbouwde analyses en scherpe artikels vlotjes uit je pen/toetsenbord/touchscreen vloeien.

Wat verwachten we van jou?

Wat digitale technologie betreft, maken ze je niet veel wijs. Je weet wat er in de community leeft en nieuwigheden pik je meteen op. Feiten en meningen verwerk je nauwkeurig tot boeiende artikels, die je meteen ook van de nodige video’s, foto’s en illustraties voorziet. Je bent een efficiënte teamspeler, met een actieve staat van dienst op sociale netwerken zoals Twitter, Instagram of Facebook. Bovendien ben je niet vies van zakelijk nieuws: alles B2B kan je prikkelen.

Wat hebben we jou te bieden?

Wat dacht je van een zitje in de spits van de Belgische technologiejournalistiek, en de opportuniteit om je stempel te drukken op de online content van Twinkle en andere spannende projecten? Je komt bovendien terecht in een straf team van techies, op een aangename, interessante werkplek ver van de files (Turnhout).

Interesse? Stuur een mailtje met je CV en motivatie naar jobs@minoc.com.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business