Nieuws

Online leveringen MediaMarkt vertraagd door inbraak

Door een grote diefstal in een Nederlands distributiecentrum moeten MediaMarkt-klanten verschillende dagen wachten voor ze hun online bestelling ontvangen.

Dieven gingen in een distributiecentrum in het Nederlandse Nieuwegein aan de haal met een grote hoeveelheid elektronica van MediaMarkt afgelopen maandagnacht. Klanten van de winkel zullen mogelijks drie tot vijf dagen op hun bestelling moeten wachten, zo meldt het bedrijf momenteel. MediaMarkt heeft de getroffen klanten op de hoogte gebracht, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Bij de inbraak werden onder andere smartphones, laptops en tablets buitgemaakt. Niet alleen het verlies van producten zorgt voor oponthoud. Omdat de politie onderzoek doet naar de omstandigheden van de diefstal in het distributiecentrum, liggen de activiteiten op de locatie stil. De elektronicaketen raadt ongeduldige klanten aan om naar een van hun fysieke winkels te gaan als ze hun product op korte tijd in handen willen hebben. De kans dat het product daar beschikbaar is is reëel, aangezien de winkels met een eigen voorraad werken.

MediaMarkt zal naar verwachting vandaag meer definitieve informatie kunnen verstrekken over wanneer bestellingen geleverd zullen worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business