Nieuws

Capgemini lanceert nieuwe campagne “Get the future you want”

Met de slagzin “Get the future you want” wil Capgemini een positieve blik op de toekomst werpen, een toekomst waarin technologie centraal staat.

Het Franse ICT-consultancybedrijf, onderdeel van ‘The Big Four’, heeft vandaag een gloednieuwe campagne met het motto “Get the future you want” aangekondigd. Volgens Capgemini is dat motto een reflectie van de huidige tijdsgeest waarin digitale transformatie door de coronapandemie sneller dan ooit gaat. Die snelle transformatie dwingt organisaties en hun mensen om een nieuwe blik te werpen op technologie. Zij worden uitgedaagd om na te denken hoe zij aan de hand van nieuwe technologieën de toekomst kunnen creëren die zij willen; een toekomst waarin duurzaamheid en sociale inclusie centraal staan.

De nieuwe campagne en merkslogan werden in samenspraak met interne stakeholders uitgewerkt. Zo werd er over gewaakt dat de campagne ook de kernwaarden van Capgemini uitdraagt naar de buitenwereld: leadership in digitale transformatie met een focus op mensen. Capgemini gaat in de komende maanden de zichtbaarheid van de campagne vergroten via sociale media en de mediapartners van het bedrijf.

“Get the future you want is meer dan enkel een slogan”, legt CEO Aiman Ezzat uit. “Het weerspiegelt de geest en energie van Capgemini en geeft onze optimistische visie op de toekomst weer. We zijn ons ervan bewust dat technologie nu de cruciale factor is voor bijna elke transformatie van het bedrijfsleven en de samenleving. Dit potentieel brengt echter een grote verantwoordelijkheid met zich mee om het op een menselijke manier te gebruiken om mensen en bedrijven te stimuleren.”

https://www.youtube.com/watch?v=O60rOsPqkGo&feature=emb_logo&ab_channel=Capgemini

Digital Transformation Day

Om het belang van digitale transformatie te onderstrepen, organiseren wij deze week ons jaarlijkse evenement Digital Transformation Day. Dit jaar zal het evenement drie dagen duren (van 28 tot 30 oktober), waarin meer dan 25 vakexperts en bedrijven hun kennis en ervaringen van digitale technologieën delen. Ook Capgemini zal de revue passeren tijdens Digital Transformation. Frederic Vander Sande zal uitleggen waarom 5G zo noodzakelijk is om digitale transformatie in de Belgische industrie te versnellen.

Voor meer informatie over Digital Transformation Day neem je best een kijkje op de website. Inschrijven voor het evenement kan nog steeds, en het is volledig gratis!

businesscapgeminidigitale transformatie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals