Nieuws

Salesforce BeLux stelt Lien Ceulemans aan als Country Leader

Salesforce heeft een nieuwe Country Leader aangesteld voor haar Belgische afdeling. Lien Ceulemans volgt Max Swerdlow op.

Lien Ceulemans was al van 2012 tot oktober 2020 actief binnen Salesforce. Ze bekleedde vanuit het kantoor in Londen verschillende managementfuncties met een focus op digitale privacy. Op het ogenblik dat de GDPR-wetgeving op tafel lag, had Ceulemans de leiding over het Europese team. Later zou ze ook het Global Privacy-team aansturen en zo het privacybeleid van Salesforce vormgeven.

Lien Ceulemans
Lien Ceulemans, Country Leader Salesforce BeLux. Image Credit: Bellalu Photography

Na een tussenstop van 8 maanden als Chief of Staff bij Google besloot Ceulemans na jaren te wonen en werken in de Britse hoofdstad opnieuw naar België te verhuizen om dichter bij haar familie te zijn. Een gouden opportuniteit bood zich aan bij haar voormalige werkgever Salesforce. Als Country Leader zal Ceulemans de bedrijfsactiviteiten en de groei van Salesforce BeLux verder in goede banen moeten leiden. In deze rol volgt ze Max Swerdlow op, die wel verbonden blijft aan Salesforce maar vanuit een andere functie (Senior Area Vice President, Strategic Customers Northern Europe).

Gedurende haar loopbaan bij Salesforce heeft Ceulemans diverse awards voor haar bijdrage aan de business en haar leiderschap ontvangen. Daarnaast is zij zeer betrokken bij het Salesforce vrouwennetwerk en zet ze zich in voor thema’s als diversiteit en gelijkheid. Die cultuur wil Ceulemans dan ook graag doortrekken in haar nieuwe functie als Country Leader.

Out-of-the-box denken

Over haar nieuwe rol zegt Lien Ceulemans het volgende: “Het is een unieke kans om de business in de Benelux te leiden en op de voorgrond met mensen samen te werken. De voorbije jaren hebben we gezien dat Salesforce BeLux een steeds grotere positie inneemt, bedrijfsmatig en maatschappelijk. Salesforce heeft me veel kansen gegeven en ik hecht veel waarde aan de bedrijfscultuur en de manier waarop mensen hier ruimte krijgen om doelen te bereiken.”

“De wereld is door COVID-19 helemaal veranderd en digitale transformatie zal voor bedrijven alleen maar belangrijker worden. Ik kijk ernaar uit om daaraan te mogen bijdragen. Het is mijn grootste ambitie om iedereen in staat te stellen het optimale uit zichzelf te halen, zodat er ruimte is voor initiatief en mensen zich kunnen ontwikkelen. Mijn internationale ervaring gaat me in elk geval helpen om ook in mijn nieuwe functie out-of-the-box te durven denken,” aldus de nieuwe Country Leader van Salesforce BeLux.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business