Nieuws

Loewe lanceert modulaire uitbreidbare soundbar ‘klang bar3 mr’

klang bar3 mr loewe
Loewe brengt de klang bar3 mr uit: een krachtige soundbar met heel wat extra aansluitingsmogelijkheden.

Loewe breidt zijn productassortiment uit met een nieuwe soundbar: de Loewe klang bar3 mr. De soundbar biedt 3.1-kanaals geluid en omvat daarvoor zeven luidsprekers en twee subwoofers. Bovendien valt de soundbar modulair uit te breiden met Loewe Wireless Digital Audiolink (WDAL) 2.0-apparaten of RCA-kabels. Zo bouw je uiteindelijk een 5.1-kanaals thuisbioscoop.


Wie meer dan alleen een soundbar wil, kan daarvoor de klang bar3 mr perfect gebruiken. Om uit te breiden hoef je geen extra Loewe-apparatuur in huis te halen: je kan ook speakers van andere fabrikanten in de installatie verwerken. Bovendien verandert de functie van de soundbar-speakers naarmate er meer luidsprekers aan worden toegevoegd. Voegde je links of rechts enkele speakers toe? Dan zal de soundbar zijn voorluidsprekers omvormen naar centerspeakers – een functie die je nergens anders terugvindt.
De soundbar is symmetrisch opgebouwd: links en rechts zitten telkens één tweeter en een full-range luidspreker. In het midden van de bar zitten een tweeter en twee full-range speakers. De subwoofers zitten aan de bovenkant. Het totaalpakket heeft een vermogen van maar liefst 360 watt, waardoor je TV echt bijzonder levendig gaat klinken.

De klang bar3 mr. | Beeld: Loewe


De klang bar3 mr ondersteunt standaarden als Dolby Atmos, DTS:X, Multiroomn via DTS Play-Fi en natuurlijk WDAL 2.0. Die laatste technologie zorgt ervoor dat er bij het draadloos overdragen van geluidssignalen geen vertraging ontstaat. Daarnaast heeft de soundbar maar liefst drie HDMI-poorten, eARC, 4k pass-through en een optische ingang. Op die manier kan je makkelijk al je apparaten aan de soundbar en aan je televisie aansluiten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business