Nieuws

De nieuwe AI-camera’s van Synology: Slimme en intuïtieve videobewaking

© Synology
Veelzijdige AI-camera’s om elke locatie te beveiligen

Maak kennis met de BC500 en TC500, de nieuwe, veelzijdige en weersbestendige AI-camera’s van Synology die geavanceerde functies combineren met een ongeëvenaarde gebruikerservaring dankzij naadloze integratie met Synology Surveillance Station. Van implementatie tot monitoring en archivering van videobeelden, Surveillance Station brengt geavanceerde professionele functionaliteit binnen het bereik van alle gebruikers en helpt meer dan 500.000 particulieren en organisaties met hun dagelijkse videobewaking.

Duidelijke beelden

  • Dag en nachtbewaking: duidelijk beeld in de nacht dankzij dankzij vier krachtige IR-led’s die een nachtzicht van 30 meter bieden.
  • Gedetailleerde video-opnames in alle verlichtingsomstandigheden: Zorg voor veiligheid in omstandigheden met een groot lichtcontrast dankzij High Dynamic Range (HDR), dat gedetailleerde beelden toont op zowel schaduwplekken als helder verlichte plekken.

Cameragebaseerde AI

AI-functies helpen jouw beveiligingspersoneel om meerdere locaties efficiënter te bewaken.

Personen- en voertuigendetectie

Voorkom rondhangen en verbeter uw beveiliging met camera’s die AI gebruiken om mensen en voertuigen nauwkeurig te onderscheiden van andere bewegende objecten.

Inbraakdetectie

Identificeer indringers zonder dat er beveiligingspersoneel ter plaatse hoeft te zijn. Trek virtuele grenzen om automatisch meldingen te ontvangen wanneer mensen of voertuigen deze passeren.

Instant Search

Onderzoek incidenten snel nadat ze zich hebben voorgedaan. Met Instant Search kunnen gebruikers binnen een bepaald gebied zoeken naar relevante activiteiten.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business