Nieuws

OnePlus V Fold-specs gelekt

OnePlus V Foldables
© OnLeaks
De eerste specificaties van de OnePlus V Fold zijn gelekt. Dat is de eerste vouwbare smartphone van het Chinese zustermerk van OPPO.

De OnePlus V Fold (de naam is nog niet officieel bevestigd) krijgt ook een gloednieuwe chip en zal opengevouwen een groot display hebben van 7,8 inch, in een resolutie van 2K en refresh rate van 120 Hz, zo meldt 9to5Google. Daarmee zou de foldable van OnePlus groter zijn dan de Google Pixel Fold en de Galaxy Z Fold-reeks van Samsung. Het kleinere display op de buitenkant zal toch nog 6,3 inch meten en 120 Hz snel zijn. De beeldverhouding van beide displays werd wel nog niet vermeld.

OnePlus V Fold: specificaties

Verder weet de technologiewebsite nog dat de OnePlus V Fold een Snapdragon 8 Gen 2 onder de motorkap krijgt die het merk ook in de OnePlus 11 gaat gebruiken. De foldable wordt voorzien van 16 GB RAM en 256 GB opslag. Met zulke specs mag de OnePlus V Fold dus best een vlaggenschip genoemd worden.

Het toestel krijgt een batterij van 4.800 mAh, die snel kan opgeladen worden aan 67 W via USB-C. Dat is niet zo snel als de OnePlus 11, maar nog altijd vlotter dan de vouwbare telefoons van de concurrentie. De OnePlus V Fold wordt bovendien uit de doos met Android 13 geleverd.

Ook de cameraspecs zijn uitgelekt. Volgens 9to5Google mogen we een 48 MP sterke hoofdlens verwachten, een ultrawide van hetzelfde kaliber en een telelens van maar liefst 64 MP. Het is nog niet duidelijk hoe groot de optische zoommogelijkheden zullen zijn.

OnePlus had eerder al bevestigd dat de V Fold in het derde kwartaal van dit jaar op de markt zal komen. Eerdere geruchten hadden het zelfs al over augustus. Of alle gelekte informatie klopt, zal de komende tijd nog moeten blijken.

foldablesmobieloneplus

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen