Nieuws

Yamaha introduceert het TRUE X SURROUND-systeem

©YAMAHA
Het Yamaha TRUE X systeem combineert in feite hifi, multiroom en surroundsound in één compleet home theatersysteem dat bestaat uit de soundbar TRUE X BAR 40A (SR-X40A), twee portable speakers TRUE X SPEAKER 1A (WS-X1A) en de subwoofer TRUE X SUB 100A (SW-X100A).

Het systeem is volledig draadloos en daarom ultraflexibel in opstelling en gebruik. Terwijl de TRUE X BAR 40A alleen al in staat is je televisiegeluid te transformeren naar een niveau dat van bioscoopkwaliteit is, doet de toevoeging van de draadloze TRUE X SUB 100A wonderen voor de lage tonen en plaatsen de TRUE X SPEAKER 1A satellieten je echt middenin de film of muziek. Het mooie is dat je met een simpele druk op een knop de achterspeakers verandert in twee draagbare, draadloze luidsprekers die je overal mee naartoe kunt nemen. Next level multiroom zou je kunnen zeggen, omdat de waterafstotende TRUE X SPEAKER 1A zo mee naar buiten genomen kunnen worden. Twaalf uur speeltijd op een accu is dan wel erg handig, evenals het compacte formaat van ongeveer 10 x 9 x 9 centimeter.

Het Yamaha True X systeem

De TRUE X BAR 40A is Dolby Atmos compatible en heeft Alexa ingebouwd, zodat je ook met je stem commando’s kunt geven. Muziek kan via Spotify Connect en TIDAL Connect worden weergegeven, en er kan draadloos contact worden gemaakt met het TRUE X systeem via AirPlay 2 of Bluetooth. Verbinden van de TRUE X BAR 40A met je tv doe je via HDMI of optisch. Omdat de TRUE X BAR 40A ook is uitgerust met luidsprekers die naar boven gericht zijn, is deze soundbar in staat om het geluid overtuigend in drie dimensies weer te geven. Yamaha’s Clearvoice technologie maakt alle dialoog verstaanbaar. De ingebouwde subwoofers geven het totaalbeeld verder fundament. Wil je net dat extra fundament in je films of muziek naar voren brengen, dan biedt de TRUE X SUB 100A draadloze subwoofer uitkomst. Door de TRUE X SPEAKER 1A portable speakers toe te voegen wordt een totaal immersieve beleving verkregen. De innovatieve manier om deze in het surroundsysteem op te nemen, dan wel los te gebruiken, zorgt ervoor dat het systeem in de meest uitgebreide vorm onverslaanbaar is.

eXpandable – fleXible – eXperience

Het TRUE X systeem is leverbaar in drie kleuren, zwart, donkergrijs en lichtgrijs, waardoor het in iedere kamer wel een plekje kan veroveren en naadloos in het interieur zal passen. Ook is het mogelijk te beginnen met de TRUE X soundbar om deze later uit te breiden met een TRUE X subwoofer en de TRUE X portable speakers.

TRUE X BAR 40A soundbar €599

TRUE X SUB 100A subwoofer €349

TRUE X SPEAKER 1A portable speaker €169 per stuk

De soundbar en subwoofer zijn ook als set te verkrijgen als TRUE X BAR 50A voor slechts €899


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business