Nieuws

The Terrace (85 inch) is nieuwste outdoor-tv van Samsung

the terrace
© Samsung
Samsung heeft een nieuwe versie onthuld van The Terrace, zijn lijvige tv voor buiten. Die meet diagonaal 85 inch en kreeg een Neo QLED-paneel.

De Zuid-Koreanen claimen dat de nieuwe outdoor-tv nog beter bestand is tegen de weerselementen en dankzij Samsungs versie van Mini LED-technologie een sprong vooruit maakt op vlak van beeldkwaliteit. Verder is er ook een integratie met de Samsung Gaming Hub.

Class The Terrace Full Sun TV

De volledige productnaam is een hele mondvol: 85” Class The Terrace Full Sun Samsung Neo QLED 4K LST9C. De ‘Full Sun’ wijst op de speciale eigenschappen van het paneel, waardoor je ook in de volle zon zonder hinder tv kan kijken. En met zijn IP56-rating zou hij bestand moeten zijn tegen stof en spatwater.

Het QLED-paneel (met Mini-LED-achtergrondverlichting) heeft een 4K-resolutie en refresh rate van 120 Hz en ondersteunt HDR10+. Om het buiten tv-kijken aangenamer te maken, heeft The Terrace een brede kijkhoek en een coating die weerspiegelingen moet inperken. De tv is ook nog voorzien van een Quantum Processor 4K die content in een lagere resolutie kan upscalen naar 4K. Verder is The Terrace voorzien van een HD Base-T-ontvanger, waarmee je een enkele LAN-kabel kan verbonden met de tv om aangesloten HDMI-apparaten door te verbinden. De afstandsbediening is een SolarCell Remote, die zichzelf oplaadt met licht uit de omgeving.

Tizen OS en Samsung Gaming Hub

The Terrace draait op de nieuwste versie van Tizen OS. Daardoor is hij meteen voorzien van de Samsung Gaming Hub. Daarmee kan je verschillende cloudstreamingdiensten gebruiken, waaronder Amazon Luna, Antstream Arcade, Blacknut, Microsoft Xbox Cloud, Nvidia GeForce Now en Utomik.

Samsung gaat de tv aan het publiek voorstellen op de CEDIA Expo 2023 in Denver. Die vindt plaats van 6 tot 8 september. In de VS is hij al te pre-orderen, tot 10 september. Prijskaartje: een forse 19.999 dollar. Wanneer The Terrace bij ons beschikbaar is en of het dollarteken vervangen mag door een euroteken als het over de prijs gaat, is nog koffiedik kijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business