Nieuws

Disney+ wordt duurder, maar geeft eerst nog korting op jaarabonnement

Disney+
© iStock/Disney
Disney+ laat weten dat het binnenkort de prijzen optrekt. Wel geeft de streamingdienst nog korting op een jaarabonnement.

Disney+, de streamingdienst van de gelijknamige filmproducent, wordt binnenkort duurder. Vorige maand liet de streamingdienst al weten dat er een goedkoper reclameabonnement zou komen. Nu raakt bekend dat Disney+ binnenkort duurder wordt. Toch komt de streamingdienst eerst nog met een korting op het jaarabonnement.

Er is al een tijdje heel wat te doen rondom Disney+: deze zomer nog liet de streamingdienst weten dat het met een goedkoper reclameabonnement zou komen. België en Nederland zouden nog even moeten wachten, maar in de rest van de wereld kunnen mensen vanaf 1 november ‘genieten’ van reclame bij hun film of serie. De streamingdienst zei toen dat het nieuwe abonnement met reclame goedkoper zou worden, al blijkt dat uiteindelijk wel mee te vallen.

Disney+ laat namelijk weten dat het een “prijsverhoging” zou doorvoeren vanaf 1 november. Hoewel het reclameabonnement niet beschikbaar is in België en Nederland, is de prijsverhoging dat wel. Vanaf 1 november zal een abonnement op Disney+ €10,99 per maand gaan kosten. Heb je op dit moment een maandelijks abonnement bij Disney+? Let dan vanaf 1 november goed op de afrekening.

Korting op jaarabonnement Disney+

Heb je een maandelijks abonnement lopen, of twijfel je al een tijdje om Disney+ te nemen? Dan biedt Disney+ op dit moment wel nog een buitenkans aan. Het biedt namelijk een jaarabonnement aan voor €89,90 (enkel in België). Met andere woorden: je betaalt voor 10 maanden, maar krijgt er 12. Reken je al met de nieuwe prijs? Dan krijg je 12 maanden voor de prijs van 9.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business