Nieuws

Samsung lanceert Galaxy S23 FE voor 2024

Samsung Galaxy S23 FE
© Samsung
De Samung Galaxy-familie krijgt er een aantal leden bij: het Zuid-Koreaanse merk lanceert vandaag namelijk een hele reeks Fan Edition-toestellen.

Dat er dit jaar opnieuw meerdere Samsung Galaxy Fan Edition-toestellen op de planning stonden, dat was zo goed als zeker. Samsung lanceert nu maar liefst vier nieuwe producten. Ze zijn allen gebaseerd op bestaande producten, maar zijn iets goedkoper.

Samsung Galaxy S23 FE

Zo lanceert Samsung de Galaxy S23 FE, een smartphone die op het laatste vlaggenschip gebaseerd is. De telefoon krijgt van Samsung een nieuwe, zwevende selfiecamera en een hoogwaardige afwerking. Die veranderingen moeten zorgen voor een strakker scherm dan op de Samsung Galaxy S23 FE. Het scherm op de S23 FE is met 6,4 inch net iets groter dan dat van de reguliere S23. Verder gaat het om een Dynamic AMOLED 2X-scherm, waarmee de kleuren mooi moeten uitkomen.

Ook de kleuren van de Samsung Galaxy S23 FE zelf komen mooi uit, trouwens. Het toestel is beschikbaar in nieuwe, opvallende kleuren zoals Mint, Crea, Graphite en Purple.

Verder is de smartphone uitgerust met een Exynos 2200-chipset. Volgens Samsung moet die ervoor zorgen dat gaming en streaming vlot verlopen. Een vapor chamber-koelingsysteem zorgt er dan weer voor dat het toestel koel blijft, ook wanneer het veel werk moet verrichten. Tot slot voorziet Samsung een 4.500 mAh-accu, die je tot 50% opgeladen krijgt in slechts een half uurtje wanneer je de 25W-adapter gebruikt.

Mobiele studio

Samsung zet met de Samsung S23 FE opnieuw in op de camera. De telefoon wordt uitgerust met een 50MP-lens en 3x optische zoom. Daardoor zijn de kleinste details zichtbaar. Ook als het donker is kan je bovendien knappe foto’s trekken, met Samsungs Nightography. Bovendien hebben de camera’s achteraan ondersteuning voor OIS en VDIS, waardoor je steeds filmpjes opneemt met stabiel beeld.

Nog even wachten

Toch zul je nog even moeten wachten om de Samsung Galaxy S23 FE te kunnen kopen. De telefoon is pas vanaf begin 2024 beschikbaar.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S23 FE render Samsung Galaxy S23 FE wordt iets goedkoper

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business