Nieuws

Samsung Galaxy S23 FE wordt iets goedkoper

Samsung Galaxy S23 FE render
© OnLeaks
Samsungs Galaxy S23 FE is mogelijk een pak goedkoper dan zijn voorganger. Volgens MySmartPrice schaven de Zuid-Koreanen zo'n 100 dollar van het prijskaartje.

Een groot succes is het voorgaande Fan Edition-model, de Galaxy S21 FE, nooit geworden. Toen de S21 FE in 2022 werd gelanceerd, verscheen hij vrijwel tegelijk met de Galaxy S22. Qua prijs lag de telefoon bovendien in lijn met de nieuwste topmodellen. Het lijkt er nu op dat de Galaxy S23 FE, die op korte termijn geïntroduceerd zou worden, dat euvel overkomt met een lagere prijsstelling.

MySmartPrice meldt dat het toestel in de VS 599 dollar kost. Ter vergelijking: de Galaxy S21 FE kreeg in 2022 een adviesprijs van 699 dollar mee. Hoe die prijsverlaging uitpakt voor de Europese markt, is op het moment van schrijven nog onbekend. Gezien de S21 FE hier 749 euro kostte, zou Samsung de Galaxy S23 FE hier wel eens voor 649 euro aan de man kunnen brengen. Dat is nochtans vooral een speculatie van onze kant: Europese en Amerikaanse prijzen laten zich steeds lastig vergelijken.

Voorlopig weten we wel alleen de prijzen van het model met 128 GB opslag. Naar verluidt wordt de Samsung Galaxy S23 FE ook met 256 GB opslag uitgebracht. Voor prijzen van dat toestel moeten we mogelijk wachten tot de lancering.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S24 Lanceringsdatum Samsung Galaxy S24 is gekend

Zes kleurmogelijkheden

Zoals gewoonlijk voor de Fan Edition-serie, biedt Samsung weer een flinke waaier aan kleuren aan. Consumenten zouden kunnen kiezen uit Graphite, Mint, Purple, White, Indigo en Tangerine. Indigo en Tangerine zijn wel enkel beschikbaar via de Samsung Store, meldt MySmartPrice.

Samsung Galaxy Buds FE

De publicatie zegt ook prijsdata van de Galaxy Buds FE te hebben ontvangen. De Fan Edition-oortjes zouden 99 dollar gaan kosten. In Europa zouden de oortjes nog net iets goedkoper zijn, onthulde de geroemde geruchtenmaker Roland Quandt onlangs, aan 89 euro.

Meer weten over de aanstaande Samsung Galaxy S23 FE of Galaxy Buds FE? Je vindt het via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business