Nieuws

Proximus verhoogt prijzen voor bundels en televisiekijken

proximus
© iStock / Cineberg
Proximus voert opnieuw een prijsstijging door. De laatste keer dat het de prijzen verhoogde, dateert van juli.

De laatste keer dat Proximus zijn prijzen optrok was in juli. Ook toen werden de prijzen van de Flex-packs, waarmee je zowel internet, televisie en mobiele telefonie in één pakket krijgt, met drie euro verhoogd. Ook losse internetabonnementen zien een prijsstijging: afhankelijk van het abonnement wordt het daar 2 tot 3 euro duurder per maand.

Het gaat echter niet om een naakte prijsstijging: Proximus komt zijn klanten tegemoet door ze meer mobiele data aan te bieden. Klanten die het duurste Maxi Fiber-abonnement afnemen, die krijgen bovendien sneller internet.

Niet alleen de Proximus-bundels worden duurder, maar ook tv kijken wordt iets duurder. Tenminste: dat is het geval als je de Pickx Mix-bundel van Proximus afneemt. Die wordt namelijk twee euro duurder en zal vanaf 1 januari €12,99 gaan kosten. Ook sport kijken via Pickx Sports wordt iets duurder, en zal €18,99 gaan kosten.

Ook goedkope abonnementen, zoals Internet Essential, veranderen van prijs. Dat internetabonnement zal voortaan €28 kosten. Het internetabonnement kreeg dus de Flex-behandeling: drie euro duurder dan voorheen. Proximus wijst erop dat klanten binnenkort gebruik kunnen maken van een goedkoper internetabonnement. Dat komt er, dankzij nieuwe wetgeving, vanaf maart en zal €19 per maand kosten. Dit tarief geldt voor mensen die ook in aanmerking komen voor het sociaal energietarief.

Proximus haalt de inflatie, samen met alle kosten die daarbij komen kijken, aan als reden voor de prijsstijgingen.

Uitgelicht artikel Proximus hogere tarieven Proximus voert succesvol gevecht tegen smishing
fiberproximustelecom

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals