Nieuws

Fitbit-app krijgt nieuwe functies na update

fitbit
© Fitbit
Goed nieuws voor gebruiks van Fitbit-sporthorloges: de ontwikkelaar achter de fitnesstrackers laat weten dat er een aantal nieuwe functies naar de app komen.

Je fitnesstracker van Fitbit kan je aansluiten op de Fitbit-app. Op die manier kan je makkelijk je sport- en slaapstatistieken bekijken op groot scherm. Fitbit maakt de app nu een pak gebruiksvriendelijker én overzichtelijker.

Zo zal je vanuit de app nu ook meteen het batterijpercentage van je tracker of horloge kunnen raadplegen, onder het Vandaag-tabblad in de app. Voorheen moest je daarvoor nog naar de app-instellingen navigeren om daar zicht op te krijgen. Nu, na de nieuwe update, krijg je die belangrijke informatie in een oogopslag te zien.

Je zou bovendien niet enkel het batterijniveau van je Fitbit-tracker kunnen bekijken, maar ook dat van je Pixel Watch. Voor de update was dat nog onmogelijk, en diende de Fitbit-app nog specifiek voor apparaten van het merk zelf.

De app verwelkomt ook een functie die vroeger in de app zat, maar een tijdje weggehaald werd. Vroeger liet de app namelijk zien hoeveel dagen op rij je aan een vooraf ingesteld aantal stappen behaalde. Die functie werd een tijdje weggehaald, maar komt dus nu opnieuw naar de app.

Tot slot voeg Fitbit de mogelijkheid toe om het startscherm te personaliseren. Daar kan je ervoor zorgen dat bepaalde gezondheids- of fitnessdoelen in de kijker gezet worden. Fitbit biedt daarvoor een reeks sjablonen, zodat je makkelijk met de nieuwe functie overweg kan. Vind je niet wat je nodig hebt tussen de beschikbare sjablonen? Dan kan je zelf sleutelen aan het overzicht – ook die functie is nieuw in de app.

De nieuwe functies in de app zijn per direct beschikbaar. Zie je ze nog niet staan? Dan werk je de applicatie best even bij.

Uitgelicht artikel Fitbit Charge 6 kleuren Fitbit lanceert Charge 6 voor 159,95 euro
Androidappsfitbitfitnessfitnesstrackergezondheidios

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals