Nieuws

Zo kijk je vanavond het Samsung Galaxy S24-event

Samsung Galaxy Unpacked Galaxy S24
© Samsung
Vanavond om 19u lokale tijd geeft Samsung het startsein voor het eerste Galaxy Unpacked-event van 2024. Tijdens dit evenement wordt de Samsung Galaxy S24-serie onthuld.

De afgelopen maanden hebben we herhaaldelijk zicht gekregen op beelden en specificaties van de Galaxy S24-serie. Zelfs de prijzen van de aanstaande vlaggenschepen zijn al eens opgedoken. Samsung gaf zelf ook de nodige details vrij. Zo ligt de focus voor de Galaxy S24-serie nadrukkelijk op zijn mobiele AI-beleving genaamd Galaxy AI.

Details over dat AI-systeem en meer worden woensdagavond onthuld tijdens Galaxy Unpacked. Op TechPulse lees je ook meteen het laatste nieuws over Samsungs vlaggenschipserie.

Galaxy Unpacked: waar kan ik het kijken?

Het eerste Galaxy Unpacked-evenement van 2024 vindt plaats op 17 januari en start om 19.00 uur lokale tijd (België). Het evenement zelf vindt plaats in de VS, om precies te zijn in San Jose, Californië. Daar stelt de fabrikant in elk geval de Galaxy S24, Galaxy S24+ en Galaxy S24 Ultra voor.

Zoals gewoonlijk is Galaxy Unpacked te volgen via Samsungs Unpacked-pagina. De livestream is ook te volgen via YouTube. Die stream is ook hieronder te vinden. Vergeet je weleens de tijd? (Zoals wij dat ook doen…) Stel een timer in via YouTube. Je ontvangt dan een melding wanneer de stream start. Zo mis je geen details van het introductie-event.

Wat gaat Samsung lanceren?

Samsung lanceert, volgens verwachting, de Galaxy S24-serie én het AI-systeem. Vermoedelijk zullen we de AI later ook op andere Galaxies tegenkomen. Of het merk ook nieuwe oortjes of andere producten aankondigt, blijft onzeker. Recent doken de eerste details op over de Samsung Galaxy Fit 3, die de uit 2020 afkomstige Fit 2 moet opvolgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business