Nieuws

Samsung Galaxy Fit 3-lancering lijkt dichtbij te zijn

Samsung Galaxy Fit 2
© Samsung
Er verschijnt steeds meer nieuwe informatie die suggereert dat de lancering van de Samsung Galaxy Fit 3 nabij is.

Het lijkt erop dat we nu niet lang meer hoeven te wachten op een nieuwe activitytracker van Samsung. Meerdere geruchten en leaks wijzen er namelijk op dat de Samsung Galaxy Fit 3 binnenkort zal worden gelanceerd.

Samsung Galaxy Fit 3 verschijnt in Bluetooth-database

Als je op zoek bent naar een nieuwe activitytracker, dan kan je misschien beter nog maar even wachten. Er verschijnen namelijk steeds meer tekenen die aangeven dat Samsung binnenkort een nieuw model aan zijn Fit-serie zal toevoegen. Het heeft meer dan drie jaar geduurd, dus we zijn zeker benieuwd waar het bedrijf nu mee komt.

Nu heeft Android Authority een vermelding van de Galaxy Fit 3 ontdekt in de Bluetooth SIG-database, waar alle nieuwe apparaten met Bluetooth moeten worden geregistreerd. Aan de hand van deze database-vermelding zijn we te weten gekomen dat het model inderdaad de Samsung Galaxy Fit 3 heet. Ook weten we nu wat het modelnummer en de Bluetooth-versie zijn, namelijk SM-R390 en Bluetooth 5.3.

Dit soort registraties voor Bluetooth vinden meestal relatief kort voor de lancering van een nieuw product plaats. We gokken dus dat de Fit 3 vrij snel zal worden uitgebracht. Het kan een kwestie van een aantal weken of maanden zijn. Het meest logische moment is misschien wel bij de lancering van de Samsung Galaxy S24-serie in januari, maar de activitytracker kan natuurlijk ook gewoon voor of na dat lanceringsevenement in een persbericht worden aangekondigd.

Wat weten we nog meer?

Er zijn inmiddels al meerdere leaks verschenen voor de nieuwe activitytracker van Samsung. We zagen eerder onder andere al een render met wat misschien het ontwerp van het apparaat wordt. Die render toont een groter (en vooral breder) scherm dan op de Galaxy Fit 2.

Daarnaast is de tracker ook al opgedoken bij de Amerikaanse keuringsinstantie, de FCC. Hier was ook het modelnummer SM-R390 te zien. Verschillende andere leaks hebben ook al gewezen op een grotere batterij voor de Fit 3.

SamMobile deelde eerder ook al wat gelekte beelden van de Fit 3. Die beelden toonden drie verschillende kleuropties: grijs, goud en zwart. Niet de meest interessante kleuropties dus, maar we zijn dan ook meer geïnteresseerd in wat voor nieuwe features de tracker zal krijgen.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S25 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra verschijnt wederom op foto’s

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business