Nieuws

Leidingswissel bij Google BeLux: Tom De Block volgt Thierry Geerts op

Google
© iStock / Randall Williams
Thierry Geerts beslist, na 12 jaar bij Google, om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Tom De Block wordt het nieuwe hoofd van Google in België en Luxemburg.

Na 12 jaar als Country Manager bij Google BeLux heeft Thierry Geerts besloten het bedrijf te verlaten. Vanaf 31 maart verkent Geerts nieuwe mogelijkheden verkennen voor de volgende fase van zijn loopbaan. Tom De Block zal vanaf 1 april de rol van Hoofd van Google België en Luxemburg op zich nemen.

Het vertrek van Geerts noopt tot een terugblik die vooral gevoelens van trots teweegbrengt: “ik ben erg trots op al het werk dat Google de afgelopen jaren heeft verricht om de digitale transformatie van België te ondersteunen”, zegt de topman over zijn periode bij Google. Hij is ook vol lof over het team en de cultuur die de afgelopen jaren bij Google BeLux werd opgebouwd. Ook na zijn vertrek ziet Geerts Google een blijvende positieve impact hebben in de BeLux.

April 2024

Dat zal vanaf 1 april 2024 onder leiding van Tom De Block gebeuren. De man werkt reeds 10 jaar voor Google en heeft momenteel de leiding over de verkoopactiviteiten voor klanten in België en Luxemburg. Voor Google werkte De Block als Marketing & Consumer Insights Director voor IFF en Givaudan, waar hij een rol speelde in de smaak en geur van producten over de hele wereld.

Peter Friis, Vice President Google Noord-Europa, betreurt het vertrek van Thierry Geerts, die Google op de kaart heeft gezet in België. Friis benadrukt Geerts’ uitstekende werk bij het helpen van bedrijven van verschillende omvang om hun online aanwezigheid te vergroten. Hij prijst Geerts’ actieve betrokkenheid bij succesvolle digitale transformaties in de Belgische en Luxemburgse economie. De Block kan in ieder geval rekenen op het vertrouwen van Friis, die veronderstelt dat Google een vertrouwde partner zal blijven voor bedrijven in België en Luxemburg.

Google investeerde de afgelopen tien jaar meer dan 3 miljard euro in België. De cloudaanbieder stelt 500 mensen tewerk en ondersteunt organisaties als MolenGeek en Bibliotheken Zonder Grenzen. Zo zet het bedrijf niet alleen in op de digitale transformatie van bedrijven, maar wil het mensen de kansen die de transformatie biedt optimaal laten benutten.

Uitgelicht artikel Interview Edward Boute Google Cloud “De uitvinding van AI is even belangrijk als elektriciteit”. Interview met Edward Boute

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business