Nieuws

Goosebumps krijgt tweede seizoen op Disney+

goosebumps
© Disney+
Disney Branded Television heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de hitserie 'Goosebumps'. Het nieuwe seizoen zal een fris verhaal introduceren, gebaseerd op R.L. Stines wereldberoemde boekenserie.

Seizoen 2 heeft een anthologiebenadering, met nieuwe personages en verhaallijnen. Disney onthulde dat tijdens de Television Critics Association Winter Press Tour 2024 in Pasadena, Californië.

In het komende seizoen ontdekken tienerbroers en -zussen een mysterie in hun huis dat hen naar het verhaal leidt van vijf tieners die in 1994 verdwenen. Disney Branded Television en Sony Pictures Television zeggen enthousiast te zijn over de voortzetting van hun samenwerking en kijken uit naar het verkennen van nieuwe mysteries.

Succesverhaal ‘Goosebumps’

‘Goosebumps’ is al jaren erg succesvol, met een grote fanbase en positieve kritieken. Het eerste seizoen, dat nu beschikbaar is op Disney+, werd met lof ontvangen en trok miljoenen kijkers wereldwijd. De serie is gebaseerd op de populaire boekenserie van R.L. Stine, die meer dan 400 miljoen exemplaren heeft verkocht in 32 talen.

Nicholas Stoller, Rob Letterman en een getalenteerd creatief team hebben een sterk eerste seizoen gemaakt. Ze hopen de fans te blijven verrassen met nieuwe verhalen en wendingen in het komende seizoen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business