Nieuws

Telenet biedt kijkers toegang tot Apple TV+ via TV-box

Apple TV+
© Unsplash / Jens Kreuter
Via de TV-Box van Telenet zullen klanten binnenkort makkelijk toegang krijgen tot Apple TV+, de streamingdienst van Apple.

Wie televisie kijkt via Telenet, zal het aanbod binnenkort vergroot zien worden. Telenet zal namelijk, via de TV-box, toegang tot Apple TV+ bieden. Op die streamingdienst kan je voor 9,99 euro per maand allerlei films en series kijken.

Via de streamingdienst van Apple zijn allerlei toppers, die meerdere prijzen wonnen, te bekijken. Publieksfavorieten zoals Ted Lasso, Foundation en Masters of the Air zijn slechts enkele van de series die exclusief bij Apple TV+ te zien zijn. Ook exclusieve films, zoals Killers of the Flower Moon van Scorsese is te zien via de streamingdienst, naast spraakmakende films als Greyhound, You Hurt My Feelings en Coda.

Apple TV-apps

De kans is groot dat je Apple TV+ al op meerdere manieren kan bereiken. Zo is de streamingdienst van Apple rechtstreeks beschikbaar op Apple-apparaten, maar ook op tal van smart-tv’s van Samsung, LG, TCL en Sony. Geen slimme tv in huis? Dan kan je films en series op het grote scherm projecteren met behulp van een Chromecast. Ook voor de PlayStation en Xbox zijn Apple TV+-apps beschikbaar.

Heel wat klanten die in Apple TV+ geïnteresseerd zijn, zullen de dienst ongetwijfeld al hebben leren kennen. Dat Telenet de applicatie nu toevoegt aan de TV-box is vooral goed voor kijkers zonder slimme televisie of Chromecast. Bij Telenet zijn ze dan ook “opgetogen om de bekroonde content van Apple TV+ naar nog meer Belgische huiskamers te brengen”, aldus Christophe Dejaeghere, Product Manager bij Telenet.

Abonnement afsluiten

Om zich te abonneren op de streamingdienst kunnen Telenet-klanten terecht op de website tv.apple.com of op de TV-app op hun iPhone, iPad, Apple TV of Mac. Eenmaal je de registratie doorlopen hebt, kan je de dienst gebruiken via Telenet TV – de applicatie is te vinden in de APPS-sectie op de startpagina. Een abonnement kost 9,99 euro per maand en kan altijd opgezegd worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business