Nieuws

Anker Soundcore Sleep A20 officieel: meer slaap voor minder

Soundcore Sleep A20
© Soundcore
Anker heeft vrijdag nieuwe slaapoortjes aangekondigd, de Soundcore Sleep A20. Volgens Anker gaat de batterij ditmaal tot 14 uur mee. Het prijskaartje komt uit op 149,99 dollar.

Het ontwerp van Ankers nieuwste slaapoortjes, de Soundcore Sleep A20, lijkt veel op de twee jaar geleden uitgebrachte Soundcore Sleep A10. Anker heeft voor de A20 echter het batterijverbruik verlaagd, waardoor de oortjes nu tot 14 uur meegaan (voorheen 10 uur). Ook kan de oplaadcase de oortjes vaker opladen, wat resulteert in een totale batterijduur van 80 uur.

Hoewel het hier om slaapoortjes gaat, maken de Sleep A20’s geen gebruik van ruisonderdrukking. In plaats daarvan zorgt de ‘Twin-Seal’-technologie ervoor dat geluid uit je omgeving nauwelijks te horen is. Aanvullend kunnen de oortjes witte ruis afspelen, waarvan het volume constant wordt aangepast aan je omgeving. Via de Soundcore-app kunnen gebruikers hun favoriete type witte ruis kiezen.

Wekkers en slaaptracking

Anker introduceert met de A20 ook ondersteuning voor wekkers en slaaptracking. Hierdoor kun je eindelijk wekkers aanzetten zonder je bedpartner of buren te wekken. Welke informatie de A20 precies ophaalt voor slaaptracking is niet duidelijk, maar vermoedelijk gaat het om grafieken die je slaappatroon weergeven.

Anker zegt dat het ontwerp van de Soundcore Sleep A20 comfortabeler is dan dat van de voorganger. De oortjes zouden hierdoor minder hinderlijk zijn voor zijslapers. Een nieuw vleugelontwerp zorgt er bovendien voor dat ze minder snel uit je oor vallen. Mocht dat toch gebeuren, dan kun je via de Anker-app een alarm afspelen om ze op te sporen.

Pre-order en beschikbaarheid

Geïnteresseerden kunnen de slaapoortjes vanaf 16 april pre-orderen via Kickstarter. Wie ze in de pre-orderfase bestelt, krijgt een korting: ze kosten dan nog maar 89,99 dollar. De oortjes zijn vanaf 20 mei verkrijgbaar via Amazon voor de reguliere prijs van 149,99 dollar. De uitgaande Sleep A20’s kostte nog 179,99 dollar. Europrijzen van de slaapoortjes zijn vooralsnog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business