Nieuws

Plan een event met AI via Zoom

Zoom Events
© Zoom
Zoom onthult een reeks aanvullende functies voor zijn AI-assistent, specifiek ontworpen voor evenementplanning.

Zoom heeft aangekondigd dat het nieuwe mogelijkheden introduceert voor het gebruik van de Zoom AI Companion in evenementplanning. Zo kan tijd worden bespaard bij het plannen van een evenement op de service. Deze aankondiging brengt een aantal nieuwe features met zich mee voor het videocallplatform.

Nieuwe mogelijkheden

Zo kan je de virtuele assistent content laten genereren voor en tijdens het evenement. Deze functionaliteit stelt organisatoren in staat om verschillende soorten inhoud te creëren, variërend van evenementbeschrijvingen en sprekersbiografieënm, tot aankondigingen en marketingmails. Hierdoor wordt het proces van contentcreatie aanzienlijk gestroomlijnd.

Zoom Events
Beeld gemaakt in Zoom Events – © Zoom

Daarnaast is er de mogelijkheid om foto’s te genereren met behulp van AI-beeldgeneratie. Dit betekent dat organisatoren afbeeldingen kunnen creëren voor verschillende aspecten, waaronder e-mails, sessies, virtuele achtergronden en video-elementen.

Ten slotte introduceren ze integratie met Swoogo, de bekende software voor eventmanagement. Zo kan je bijvoorbeeld participanten rechtstreeks vanuit het platform laten deelnemen in de juiste call. Ook kan je de content die gecreëerd wordt via de AI-assistent, zoals sprekersprofielen en sessieomschrijvingen, eenvoudig delen voor gebruik in Swoogo.

Beschikbaarheid in Zoom

De Zoom AI Companion is nu beschikbaar in elk betaald abonnement van de dienst. Deze werd vorig jaar in september geïntroduceerd. Daar werden deze nieuwe functies al geteased. Helaas is dit niet beschikbaar voor gratis gebruikers.

aibusinessgeneratieve aiZoom AI Companion

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals