Partnerinfo

Er waren eens … fabeltjes over inktprinters

[Partner info] Er bestaan veel fabels over inktprinters. Maar net als bij echte sprookjes geloof je beter niet alles wat je hoort. Laser is niet langer de enige optie voor zakelijk drukwerk. De HP OfficeJet Pro X en HP OfficeJet Entreprise X met PageWide-technologie bieden dezelfde fantastische eigenschappen – en meer – en drukken tot tweemaal zo snel af voor de helft van de prijs van vergelijkbare kleurenlaserprinters.
[Advertorial] Er bestaan veel fabels over inktprinters. Maar net als bij echte sprookjes geloof je beter niet alles wat je hoort. Laser is niet langer de enige optie voor zakelijk drukwerk. De HP OfficeJet Pro X en HP OfficeJet Entreprise X met PageWide-technologie bieden dezelfde fantastische eigenschappen – en meer – en drukken tot tweemaal zo snel af voor de helft van de prijs van vergelijkbare kleurenlaserprinters. We zetten de vijf hardnekkigste fabeltjes even op een rijtje:

Fabel 1: “Inktprinters zijn trager dan laser!”
Feit: Nochtans staat het wereldrecord voor de snelste 500 geprinte pagina’s door een desktopprinter op naam van een inkttoestel. Dankzij HP PageWide-technologie kunnen er maar liefst 70 pagina’s per minuut geprint worden!

Fabel 2: “Inktprinters zijn bedoeld voor thuisgebruik, niet voor bedrijven!”
Feit: HP OfficeJet Pro X en HP OfficeJet Enterprise X zijn speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Met papierladen tot 500 pagina’s en cartridges die 10.000 pagina’s kunnen afdrukken, kunnen ze grote volumes makkelijk de baas. Daarnaast zorgt de inkt op pigmentbasis ervoor dat de afdrukken veeg- en waterbestendig zijn en dezelfde haarscherpe kwaliteit hebben als laser, voor zowel kleur als zwarte tekst.

Fabel 3: “De kosten van een inktprinter liggen hoger dan bij een laserprinter!”
Feit: Dankzij HP PageWide-technologie ligt de kost per geprinte pagina bijna 50% lager dan bij vergelijkbare lasertoestellen! Daarbij komt nog dat het energieverbruik 84% lager ligt dan bij vergelijkbare laserprinters!

Fabel 4: “Inktprinters zijn minder betrouwbaar dan laserprinters!”
Feit: HP OfficeJet Pro X- en HP OfficeJet Enterprise X-printers zijn door Buyers Lab gecertificeerd voor hun betrouwbaarheid en prestaties. De HP OfficeJet Enterprise X drukte 200.000 pagina’s af zonder één papierstoring of defect. De experten bij ZDNet vonden de technologie zelf trouwens ook dik oké!

Fabel 5: “Inktprinters voldoen niet aan de geavanceerde netwerk-, beveiligings- en beheereisen van bedrijven!”
Feit: Net als alle professionele HP-printers beschikken de HP OfficeJet Pro- en HP OfficeJet Enterprise X-printers over essentiële beveiligingsopties, HP Web Jetadmin en HP’s Universal Print Driver.

Laat het duidelijk zijn dat deze fabeltjes niet meer zijn dan dat: fabeltjes. Wie graag nog meer wil weten over inktprinting binnen bedrijven, kan hier terecht of klik hier voor een uitgebreid verslag van de units in actie bij een Belgische onderneming!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business