Partnerinfo

Devolo Home Control: eenvoudig doe-het-zelfsysteem voor ‘slimmer’ huis

[Partnerinfo] Met devolo Home Control creëer je in een handomdraai een smart home naar jouw wens.

Een intelligent huis klonk lang als iets voor de verre toekomst. Toch is het nu al mogelijk. Denk aan een radiator die automatisch afslaat als je het raam open hebt laten staan. Of een rookmelder die je via je smartphone waarschuwt als er gevaar dreigt in je huis. Met devolo Home Control creëer je in een handomdraai een smart home naar jouw wens.

Het unieke van devolo Home Control zijn de diverse losse componenten. Zo kies je zelf voor meer comfort, betere beveiliging of meer energiebesparing. Of alle drie natuurlijk. Begin met de Home Control Starter Kit – met daarin de centrale unit voor installatie van het Home Control-systeem – en breid uit met de componenten die jij wilt: een deur-/venstercontact, bewegingsdetector, rookdetector, radiatorthermostaat, kamerthermostaat en een verbruiksmeter bijvoorbeeld. Je installeert ze helemaal zelf, waardoor het systeem aantrekkelijk geprijsd is. Beheren kan in de my devolo-app en het online portal. Dat betekent controle over en inzicht in je huis, waar je ook bent.

Kies voor meer comfort, betere beveiliging en meer energiebesparing met het doe-het-zelf-systeem voor een smart home.

Veiligheid voorop

Je kent het wel: je bent net op vakantie vertrokken en twijfelt of je nu wel dat ene raam of die deur hebt gesloten. Dankzij devolo Home Control is dit gevoel verleden tijd. Sluit een deur- en venstercontact aan op je systeem en je checkt altijd en overal of hij open of toe is. Plaats ook een bewegings- en rookdetector om bij onraad direct een waarschuwing te ontvangen via een alarmtoon en sms.

Comfortabel leven

Het dagelijks leven in huis mag soms best wat comfortabeler. En dat kan dankzij devolo al met kleine aanpassingen. Koppel de verlichting aan een slimme bewegingsdetector, waardoor de lichten automatisch aangaan als je thuiskomt. Of zorg ervoor dat je woonkamer elke ochtend lekker warm is door de verwarming vooraf op bepaalde tijdstippen in te schakelen. Het intelligente stopcontact is aan te sluiten op je koffiezetapparaat, waardoor je ook de koffie alvast klaarzet voor na de douche.

Bespaar op je energiekosten

Een bijkomend voordeel van het devolo Home Control-systeem is dat je flink op je energiekosten kunt besparen. Dankzij de radiator- en kamerthermostaat met programmeerbare klok, verspil je nooit meer onnodige warmte. Het deurcontact op de koelkast waarschuwt als je hem open hebt laten staan. Intelligente stopcontacten maken het mogelijk al je elektrische apparaten centraal uit te zetten, waardoor sluipstroom wordt geminimaliseerd. Alles draait bovendien op de draadloze Z-Wave-technologie. Dankzij dit open systeem werkt Home Control niet alleen samen met alle andere Z-Wave gecertificeerde toestellen, maar je hebt ook een enorm bereik én alles blijft gewoon werken als je wifi onverhoopt uitvalt.

Home Control-componenten

 • Centrale Unit *
 • Deur-/venstercontact *
 • Intelligent stopcontact *
 • Afstandsbediening
 • Bewegingsdetector
 • Intelligente schakelaar
 • Kamerthermostaat
 • Radiatorthermostaat
 • Rookdetector

(*) deel van de Starter Kit

devolo Home Control: dé oplossing voor een veiliger, comfortabeler en energiezuiniger huis. Meer informatie: http://www.devolo.com/be/Producten/Home-Control.

 

Deze advertorial wordt aangeboden door devolo.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

 • Nee (70%, 138 Votes)
 • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business