Hoe organiseer en beveilig ik mijn digitale werkplek?

[Partnerinfo] Hoe organiseer en bescherm je je werkplek optimaal tegen datalekken? Schrijf je in voor dit webinar op dinsdag 17 april en kom er alles over te weten.

Steeds meer bedrijven omarmen het mobiel werken en transformeren naar een flexibele werkomgeving. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit van uw team, maar het stelt je ook in staat klanten en medewerkers centraler te plaatsen.

Deze manier van werken brengt tal van voordelen met zich mee, maar er zijn ook een aantal risico’s die zeker niet uit het oog mogen verloren worden, je verleent immers toegang tot bedrijfsgevoelige documenten, e-mails, persoonsgegevens,… en dit via verschillende toestellen. Net daarom is het uiterst belangrijk om een goede securitystrategie te hanteren ter bescherming van jouw data.

Tijdens een webinar op dinsdag 17 april 2018 geeft ConXioN je mee hoe je jouw digitale werkomgeving optimaal organiseert en beveiligt om datalekken te voorkomen:

Er zal worden ingegaan op volgende topics:

  • Hoe je in Microsoft 365 (Windows 10, Office 365, securitybeheer,…) gebruik maakt van geavanceerde beveilingsprogramma’s om je organisatie voor te bereiden op de GDPR-regelgeving
  • Hoe je jouw bedrijf beschermt tegen bedreigingen
  • Hoe je jouw persoonsgegevens en documenten beveiligt
  • Overzicht van de instellingen voor gebruikers en apparaten
  • Extra tips en hands-on advies over de Microsoft tools voor een centraal beheer
  • Q&A

 

 

Wanneer?
dinsdag 17 april 2018, vanaf 11 uur

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business