Bij de online winkel Goodoffer24.com kan je met je TechPulse-kortingscode Microsoft Windows 10 Professional of Microsoft Office goedkoper aankopen.

Advertentie

Microsoft Windows 10 is het laatste besturingssysteem dat de kracht van Windows 8 en de populaire Windows 7 op magistrale wijze met elkaar combineert. Het enige nadeel is wel dat de oorspronkelijke prijs op 200 dollar neerkomt. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Bij Goodoffer24.com kan je Windows 10-licentie voor slechts 14 dollar inslaan. Het aanbod is wel beperkt geldig!

Koop Office of Windows software of gamekeys of -kaarten nu makkelijk op Goodoffer24.com!

Goodoffer24.com is een erkende marktplaats die software aanbiedt aan scherpe prijzen en je de softwarepakketten ook in een handomdraai verstuurt aan de hand van supersnelle mailtjes. Naast de activatiecode voor Windows10 Pro, biedt de webshop ook een aantal topproducten aan zoals een lidmaatshap voor Xbox Live Gold of the all time favourite Player Unknown’s Battlegrounds.

De site biedt de lezers van TechPulse speciaal het volgende aan: met de discount-code techpulse15 kunnen zij een extra karting krijgen van 15 procent in de categorie software. De uiteindelijke prijs van de softwarepakketten komt daarbij terecht op:

Snelle bezorging en beste service

Bij Goodoffer24.com kan je de beste service verwachten. Kort na je aankoop, zul je de items snel en efficient in je mailbox terugvinden, end at zonder verzendingskosten! Dat betekent tegelijk dat je ook niet dagenlang op je bestelling hoeft te wachten. Als er toch een probleem zou zijn, kan je altijd de klantendienst contacteren, die je steeds met plezier verderhelpt.

Bestellingsverwerking – hoe bestel je bij Goodoffer24.com

Winkelen bij Goodoffer24.com is zo makkelijk als het maar zijn kan. Hier is een korte uitleg hoe je de Microsoft Windows 10 Professional Key kan kopen met je kortingscode techpulse15. Klik simpelweg op de knop ‘toevoegen aan winkelkarretje’ in de productbeschrijving.

Met de knop ‘voeg toe aan winkelkarretje’, kan je een product toevoegen aan je winkelkarretje

In het winkelkarretje klik je simpelweg op ‘pas de kortingscode toe’, waarna je de kortingscode techpulse15 invoert. Wanneer je dan klikt op ‘korting toepassen’, zal de korting worden afgetrokken van het totale aankoopbedrag.

Voeg de kortingcode toe aan het winkelkarretje om zo meer te sparen!

Wanneer je klikt op de knop ‘ga naar checkout’, moet je enkel nog de gewenste betaalmethode selecteren, je gegevens invullen en je bestelling bevestigen. Nadat je betaald hebt, zul je je bestelde product in een mum van tijd ontvangen via e-mail – snel en efficiënt!

Test nu uit hoe snel en efficiënt een bestelling bij Goodoffer24.com wel niet verloopt. Maar haast je, er is nog maar weinig tijd over en je kan nog steeds gebruikmaken van de exclusieve kortingcodes om je karting te verzilveren. Een buitenkansje!