Partnerinfo

Visualiseer al je taken met Monday.com [Advertorial]

Slack, eindeloze spreadsheets op Office 365, post-its op je scherm, ... het overzicht is nogal snel zoek wanneer je met verschillende mensen aan hetzelfde project werkt. Dat kan beter, maak kennis met Monday.com

Wanneer je de productiviteit van je team een versnelling hoger wil schakelen, heb je nood aan een tool zonder leercurve die intuïtief te gebruiken is door iedereen binnen je team. Monday.com is die tool. Door gebruik te maken van een eenvoudig systeem van rijen en kolommen, vindt iedereen snel zijn weg op het platform. Dat heeft als bijkomende voordeel dat het platform in te passen is in elke workflow. Heb je nog geen workflow, dan gebruik je simpelweg een van de beschikbare sjablonen. Bovendien is het platform volledig beschikbaar in het Nederlands, zodat de drempel nog lager wordt.

Centraal takenoverzicht

In een oogopslag zie je als team wat er zowel op korte termijn als op lange termijn moet gebeuren. Elke gebruiker heeft daarnaast ook zijn eigen dashboard, waarmee hij of zij in een oogopslag ziet welke taken er moeten gebeuren en waar alle discussies gevolgd kunnen worden.

Al die bestanden die overal verspreid staan, link je eenvoudigweg bij de relevante taak in Monday.com. Per taak heb je zo een snel overzicht van wie ermee bezig is, wat de status is, wat de deadline is en meer.

Gebruik je op dit moment tools zoals Slack, Excel, Trello, Dropbox en meer? Neem dan een gratis trial bij Monday.com en ontdek hoe alles samenkomt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business