Partnerinfo

Profiteer van deze PureVPN-deal voor slechts € 1,28 / maand [Partner info]

PureVPN komt deze Halloween met een spannende deal. Het is tijd om het beste Halloween-geschenk van PureVPN uit te pakken.

Jouw Halloween-traktatie!

PureVPN biedt een enorme korting van 85% op zijn vijfjarenplan. Hiermee is de prijs voor vijf jaar verlaagd naar slechts € 91! Dit betekent dat je slechts € 1,52 per maand hoeft te betalen! Dit is te verwaarlozen vergeleken met wat je met PureVPN krijgt.

Dit is een tijdelijke aanbieding dus profiteer nu!

 

Nog wat extra!

PureVPN geeft daarbovenop nog iets extra’s aan alle TechPulse-lezers. Als je de couponcode TECHPULSE15  gebruikt wanneer u PureVPN koopt, krijg je een extra korting van 15% bovenop de reeds aangeboden 85% korting!
Dit betekent dat TechPulse-lezers een PureVPN-account kunnen krijgen voor slechts € 77! Dat komt neer op slechts € 1,28 per maand! Hoe gek kunnen we het maken?

 

Waarom zou je PureVPN tijdens deze Halloween aanschaffen?

Met PureVPN krijg je waar voor je geld. Het biedt tal van functies die elke websurfer zullen aantrekken. Met PureVPN krijg je toegang tot meer dan 2.000 servers in 140 landen. Dit zorgt ervoor dat u volledige internetvrijheid op internet geniet.
Als je tijdens deze Halloween gaat streamen, heb je vanaf elke locatie toegang tot je favoriete streamingkanalen, zelfs als ze niet beschikbaar zijn in jouw geografisch gebied. Het enige dat je moet doen, is verbinding maken met de PureVPN-server van jouw voorkeur en je krijgt toegang tot elke website op het internet.

 

Wat is er nieuw op PureVPN?

Meer Netflix!
De VPN-service heeft bekend gemaakt dat het toegang geeft tot meer versies van Netflix. Voorheen bood de service enkel toegang tot de Amerikaanse versie. Je kon je favoriete films en tv-programma’s bekijken, die voorheen alleen beschikbaar waren op Netflix US. Nu hebben PureVPN-gebruikers toegang tot meer regio’s en kunnen ze hun favoriete films en series overal gemakkelijk bekijken. Met het toevoegen van deze nieuwe regio’s heb je nu toegang tot de Britse, Australische, Canadese, Japanse, Duitse en Franse versie van Netflix.

Geen log-certificering
Dit is uitstekend nieuws voor alle privacyliefhebbers die twijfelden of PureVPN eigenlijk anoniem is. PureVPN werd onlangs gecontroleerd door Altius IT, een betrouwbaar controlemerk. Het (openbare) vonnis bewijst dat PureVPN nul logs met gebruikersgegevens bijhoudt. Dit maakt PureVPN een van de weinige VPN-merken die feitelijk no-log gecertificeerd zijn.

 

Waar wacht je nog op? Profiteer nu van de PureVPN Halloween deal en gebruik  TECHPULSE15 om nog eens 15% extra korting te krijgen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business