Geniet overal van jouw video’s en films met Synology

Synology
Met Synology Video Station heb je je eigen mediaserver in een handomdraai.

Het klinkt als een droom voor veel filmliefhebbers: overal waar je bent genieten van je favoriete films en scènes. Je kunt het geheugen van je smartphone of tablet volzetten met films, of overal een fikse externe schijf mee naartoe nemen. Het kan ook makkelijker… en veelzijdiger. Heb jij al eens gehoord van Video Station? Dat is een app van Synology die je op je NAS installeert en deze als media server inzet als video station. Vanaf dat moment kun je overal ter wereld alle films op je NAS afspelen en beheren!

Stream alles met Synology!

Met je Synology NAS als kloppend hart voor je verzameling films en series is het natuurlijk de vraag: waar kun je dat allemaal op kijken? Het antwoord is net zo eenvoudig. Overal! Met de juiste apps kun je ze bekijken op je computer, smartphone, tablet, smart-tv… Met de DS Video-app kijk je films op Android en iOS. Voor het streamen naar tv biedt Synology Video Station ondersteuning voor onder andere Apple TV, Android TV, Samsung TV, Google Chromecast, Amazon Fire TV, en DLNA devices. Voor je smartphone kun je vertrouwen op je databundel, maar het is vanuit de app ook mogelijk films te downloaden voor je op pad gaat, zodat je die bundel niet hoeft aan te spreken.

Complete collectie

Iedere verzamelaar weet: je collectie is zo goed als de volledigheid ervan. Titels, covers, achtergrondinformatie en de mogelijkheid om ondertitelingen te wisselen, in te stellen of uit te schakelen zijn van essentieel belang. Vanuit de Synology Video Station app laat je die informatie automatisch aanvullen vanuit de diverse online databases, zodat je een compleet plaatje hebt.

Delen en afschermen

Natuurlijk zijn je films en video’s niet voor iedereen toegankelijk… tenzij je dat wilt. Je kunt films delen met derden en ze een link toesturen, maar ook gebruikers van je thuisnetwerk kun je beperkte toegang verschaffen. Bovendien is het mogelijk om een kinderslot toe te passen op mappen en films, zodat ze beschermd worden middels een PIN-code.

Lees hier alles over de mogelijkheden van de Synology Video Station!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business