Partnerinfo

Straffe Cyber Monday-deal: een jaar PureVPN voor maar 0,88 euro per maand!

PureVPN
PureVPN pakt uit met een superstraffe Cyber Monday-deal. Zijn jaarplan is één dag lang 91 procent afgeprijsd tot 10,53 euro, of 88 eurocent per maand!

Het is een van de grootste kortingen die de kwalitatieve VPN-provider ooit in de aanbieding had. Om van de exclusieve deal te kunnen profiteren, moet je er snel bij zijn. Intekenen kan via deze link naar de aanbodspagina van PureVPN

Waarom voor PureVPN kiezen? 

PureVPN laat je toe om content die zich normaal gezien tot specifieke regio’s beperkt, toch bij ons te bekijken. Denk daarbij aan series en films op streamingplatformen, of livesportwedstrijden over heel de wereld. De servers van PureVPN zijn geoptimaliseerd om ononderbroken van je favoriete content te kunnen genieten. 

Privacy-upgrade

PureVPN werkt met een no-log-VPN. Dat wil zeggen dat er op geenenkel moment gebruikersgegevens bewaard worden. Bovendien kan de controle-instantie KPMG op elk moment een audit uitvoeren, zonder dat PureVPN daarvan op de hoogte is. Bij PureVPN dragen ze privacy hoog in het vaandel. Je kan er dus helemaal gerust in zijn dat je gegevens afgeschermd worden.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business