Synology Moments

Synology Photos is de gloednieuwe app voor fotobeheer die probleemloos samenwerkt met je Synology NAS.

Of je nu simpelweg je familiefoto’s wil verzamelen of een professionele fotograaf bent, Synology Photos ondersteunt je met alle tools die je nodig hebt om je foto’s op een efficiënte manier te beheren. De software helpt je bij het groeperen, filteren, organiseren en delen van je content, terwijl je herinneringen veilig bewaard worden. 

Synology Photos is de all-in-one fotomanagementoplossing voor iedereen. Jij beslist zelf hoe je je collectie bekijkt: chronologisch of via de handige folderstructuur. Filteren kan met de eigenschappen van je camera of lens, of gewoon op basis van datum en tijd. Elke account geeft je ook de mogelijkheid om foto’s snel te delen met vrienden en familie of collega’s. Delen kan per album en je foto’s kunnen beveiligd worden via een wachtwoord of vervaldatum voor elk gedeeld album. 

Synology Photos

Met Synology Photos kan je ook automatische albums samenstellen. Hiervoor gebruikt de applicatie gezichtsherkenning, locatiedata, tags, bestandstypes of de uploaddatum van je bestanden. Je kan echter zelf albums samenstellen met daarin foto’s die aan meerdere van bovenstaande condities voldoen.

Prestaties thuis en onderweg

Dankzij de vernieuwde app kan je met Synology Photos ook genieten van prestatieverbeteringen en een vlottere gebruikservaring, tot wel drie keer sneller dan het vroegere Synology Moments. Het bekijken van foto’s in je tijdlijn gaat dan ook zonder problemen, zelfs wanneer je duizenden foto’s per dag bekijkt.  

Synology Photos

Wil je overal toegang tot je foto’s, dan kan je ook op mobiele apparaten bij Synology Photos terecht. Foto’s die onderweg bekeken worden in de cache van je toestel opgeslagen en kunnen zelfs zonder internetverbinding bekeken worden. Anderzijds is het ook mogelijk om van je smartphonefoto’s een back-up te maken op je Synology NAS, zodat je schijfruimte uitspaart en je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je beelden. Ondersteuning voor AirPlay of Chromecast laten je bovendien je content tonen op het grote scherm.

Wil je meer weten over Synology Photos? Download dan de app voor Android of iOS of lees meer op Synology.com  

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.


Gerelateerde artikelen

De allereerste keer met een Network Attached Storage (NAS)

Met zoveel bestanden wordt het bij mij altijd een zoektocht: waar heb ik mijn documenten opgeslagen? Nu is dat prima als je thuis bent en je vrij bent om alle apparaten van top tot teen uit elkaar te zoeken. Ben je van huis dan ligt dat toch echt wel anders, daar slaat dan lichtelijk de paniek toe. Een NAS, ofwel Network Attached Storage, maakt daarvan gelukkig een geheel ander verhaal. Lost een NAS mijn problemen op of is het enkel een schijnbeweging?

Review Synology DS920+: Professioneel gegevensbeheer

Een goedkope NAS is aantrekkelijk, maar veel meer dan een externe harde schijf met netwerkmogelijkheden krijg je dan niet. De DS920+ geeft je de kracht om meerdere processen te centraliseren op je eigen NAS.

Cursus: Media streamen via je NAS met Plex

De kans bestaat dat je digitale filmcollectie groter is dan je fysieke collectie. Dan blijft echter de vraag hoe je die digitale films zo efficiënt mogelijk naar je tv, laptop of ander apparaat kan streamen.

De beste NAS in 2022

Wil je een centrale plaats voor al je bestanden die je bovendien van overal ter wereld kan raadplegen? Dan is een NAS iets voor jou!