Partnerinfo

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon: lichtgewicht met ijzersterke capaciteiten

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon
Hij is zowel draagbaar als krachtig: de Lenovo Yoga Slim 7i Carbon is een bijzonder dunne en lichte laptop, zonder dat hij daarbij aan stevigheid inlevert. Een aluminium schelp houdt de laptop goed beveiligd – en dat doet hij op een milieuvriendelijke manier.

Lichtgewicht

De Lenovo Yoga Slim 7i Carbon is een verassend dun toestel: de laptop is met 148mm nog geen anderhalve centimeter dik. Draagbaar is, met andere woorden, het sleutelwoord. Ook in je rugzak zul je de Yoga Slim 7i Carbon niet snel voelen: de laptop weegt namelijk slechts 0,97 kilogram. Met andere woorden: ideaal voor wie regelmatig on the go aan het werk is. Dankzij een extra grote trackpad en toetsenbord is het bovendien aangenaam om te werken – ongeacht je werkplek.

De laptop is daarbij ook uitgerust met een batterij die maar liefst 50 Wattuur aan capaciteit biedt. Geraakt je batterij toch leeg, dan hoef je niet te vrezen. Na een kwartiertje aan het stopcontact kun je alweer drie uur aan de slag dankzij Rapid Charge Express.

Rekenkracht gegarandeerd

Dankzij de i5- en i7-processors van Intel kan je er bovendien zeker van zijn dat je al je werk gedaan krijgt zonder op de laptop te moeten wachten. Deze CPU’s van de 12de generatie bieden een rekenkracht waarmee je moeiteloos dagelijkse en professionele taken aangaat. Voor de Yoga Slim 7i Carbon heb je keuze uit de Intel Core i5-1240P of 17-1260P. Daarmee ben je verzekerd van goede rekenprestaties.

Beeldscherm

De grootste blikvanger aan elke laptop is natuurlijk het scherm. Dat is bij de Yoga Slim 7i Carbon niet anders. Het ingebouwde scherm is een PureSight IPS-paneel van 13,3 inches. Met een beeldverhouding van 16:10, een verversingssnelheid van 90 Hz en een anti-reflectieve coating zorgt Lenovo ervoor dat je zicht hebt op wat ertoe doet. Het toestel heeft een daarbij een beeldschermresolutie van 2560 op 1600 pixels. Met andere woorden: geen 2K of QHD, maar 2,5K. Ook wat het kleurenspectrum betreft doet de Yoga Slim 7i Carbon het goed, met ondersteuning voor maar liefst 100% van het sRGB-kleurenspectrum.

Sluit je de laptop toch liever aan op een externe monitor? Ook dat is een mogelijkheid. Daarbij verlies je bovendien geen beeldkwaliteit of verversingssnelheid. De 7i Carbon is namelijk uitgerust met één Thunderbolt- en één USB 3.2 Gen 2-uitgang. Beide uitgangen zijn van het C-type en zijn goed voor zowel data- als video-overdracht aan hoge snelheden.

Milieuvriendelijk toestel

Met de aankoop van een Lenovo Yoga Slim 7i Carbon krijg je ook toegang tot de CO2 Offset Service van Lenovo. Lenovo rekent namelijk uit hoeveel CO2-uitstoot elk toestel veroorzaakt, zowel tijdens de productie als tijdens de verzending en het gebruik. Op deze manier doet Lenovo iets voor het milieu, maar dan op een tastbare manier: je kan namelijk de volledige CO2-uitstoot van je toestel compenseren met een aantal klikken op de knop. Als gebruiker kan je bovendien kiezen naar welk project de compensatie gaat: er is de mogelijkheid om verschillende klimaatactieplannen van de Verenigde Naties te steunen, of die nu om luchtvervuiling, hernieuwbare energie of afvalverwerking gaat.

Daarnaast probeert Lenovo de CO2-uitstoot tijdens de productie en verzending te minimaliseren. Zo zijn de omhulsels vervaardigd uit minstens 50% gerecycleerd aluminium. Ook de verpakkingsmaterialen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt: alle dozen bestaan uit gecertifieerd FSC-karton. De verpakkingskussens die je toestel onderweg beschermen, bestaan dan weer uit 90% gerecycleerd plastic. 

Je hebt dus niet alleen een toestel dat goed presteert en ideaal is om onderweg te werken, maar ook eentje dat bijdraagt aan positieve acties voor het klimaat.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business