Partnerinfo

Ingenico: ‘Planning is de sleutel tot succes in e-commerce’

Met deze retailkalender van Ingenico heb je een overzicht van aankomende piekmomenten in binnen- en buitenland, tot 90 dagen op voorhand.

Kleine retailers hebben het vaak moeilijk om tijdens de piekmomenten op te boksen tegen de grote retailers. Via een efficiënte online verkoopstrategie kunnen kleine retailers zich wapenen tegen de concurrentie. Ingenico biedt een leidraad voor het plannen van je strategie.

Online verkoopkanalen bieden kleine retailers de mogelijkheid klanten te bereiken tijdens de piekmomenten, die anders zouden gedomineerd worden door de retailreuzen. Om het aanbod en de klantervaring te optimaliseren, is een goede planning cruciaal.

Deze retailkalender van Ingenico geeft per maand een overzicht van aankomende piekmomenten in binnen- en buitenland, tot 90 dagen op voorhand. Zo kan je de concurrentie telkens weer een stap voor zijn.

 

[whitepaper title=”Planning is de sleutel tot succes in e-commerce” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/2666.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2019/20190918_Ingenico_2666″] [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business