Partnerinfo

Hoe Tour de France kijken met Private Internet Access VPN?

Ronde van Frankrijk kijken met PIA VPN
©PIA
Dankzij PIA VPN hoef je je geen zorgen te maken over geografische beperkingen die je kunnen weerhouden om de Tour de France live te bekijken. Met PIA VPN kun je je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot de uitzendingen, ongeacht je fysieke locatie.

Als wielerliefhebber wil je niets missen van de Ronde van Frankrijk. Helaas kunnen geografische beperkingen ervoor zorgen dat je geen toegang hebt tot de live-uitzendingen, vooral als je je buiten het uitzendgebied bevindt, bijvoorbeeld tijdens vakantie of als je voor je werk in het buitenland bent. Gelukkig biedt Private Internet Access een oplossing.

Kijken naar de Ronde van Frankrijk met PIA

PIA VPN is een betrouwbare VPN-service die je online-activiteiten beschermt en je internetverbinding beveiligt. Met PIA VPN kun je je IP-adres verbergen en je locatie wijzigen, waardoor je toegang kunt krijgen tot geo-beperkte inhoud, zoals de Tour de France-uitzendingen als je je in het buitenland bevindt. PIA versleutelt ook je internetverkeer, zodat je online privacy en veiligheid gewaarborgd zijn.

Als je probeert om zonder VPN in het buitenland de livestream van bijvoorbeeld de VRT te bekijken zal je een melding krijgen met het bericht dat de livestream enkel beschikbaar is binnen België.

Ronde van Frankrijk VPN
©VRT

Stap 1 / Abonneer je op Private Internet Access

Om gebruik te kunnen maken van PIA VPN, moet je je abonneren op hun dienst. Ga naar de officiële website van Private Internet Access en kies een abonnementsduur. De prijs van PIA VPN start vanaf €1,92 per maand. Daarmee is PIA één van de goedkoopste premium VPN-diensten op de markt.

Stap 2 / Download en installeer Private internet Access op je apparaat

Na het abonneren kun je de PIA VPN-app downloaden en installeren op elk apparaat dat je wil gebruiken om de Tour de France te kijken. PIA VPN ondersteunt verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, iOS en Android. Zorg ervoor dat je de juiste versie van de app downloadt voor jouw apparaat. Met één abonnement kan je een onbeperkt aantal apparaten toegang aan het account. 

Stap 3 / Maak verbinding met een VPN-server

Zodra je Private Internet Access hebt geïnstalleerd, open je de app en log je in met je inloggegevens. Vervolgens kun je een VPN-server kiezen waarmee je wilt verbinden. Selecteer een serverlocatie in een land waar de Tour de France-uitzending beschikbaar is. Dit stelt je in staat om de geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot de live-uitzendingen, ongeacht je locatie.

Stap 4 / De Ronde van Frankrijk streamen

Nu je verbonden bent met PIA VPN en je locatie is gewijzigd, kun je genieten van de live-uitzendingen van de Tour de France. Ga naar de officiële website of streamingdienst waar de Tour de France wordt uitgezonden en start de livestream. Afhankelijk van het streamingplatform zou je nu toegang moeten hebben tot de livestream, interviews met renners, analyses en hoogtepunten van de Tour de France. Allemaal vanuit het comfort van je eigen locatie, waar ter wereld je ook bent.

Samengevat

Met behulp van PIA VPN kun je de Tour de France kijken, ongeacht je locatie. Door je te abonneren op PIA VPN, de app te installeren, verbinding te maken met een VPN-server en je IP-adres te wijzigen, kun je de geografische beperkingen omzeilen en genieten van de live-uitzendingen van het meest geanticipeerde wielerevenement. Mis geen moment van de actie en volg je favoriete renners terwijl ze strijden om de gele trui in de Tour de France. 

ontspanningPIAPrivate Internet AccesstipsVPN

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals