Black Friday bij PIA: VPN en adblocker aan een lage prijs

PIA vpn
©Private Internet Access
Private Internet Access is een VPN-dienst die niet alleen je online activiteiten beschermt en je internetverbinding versleutelt, maar ook actief advertenties blokkeert. PIA is nu nóg goedkoper dankzij Black Friday.

Het internet is een schatkamer van informatie en mogelijkheden, maar het heeft ook een keerzijde: opdringerige advertenties die je surfervaring kunnen verpesten. Gelukkig is er een effectieve manier om die vervelende advertenties te blokkeren en je online privacy te beschermen – met behulp van Private Internet Access.

Private Internet Access: meer dan een VPN

Private Internet Access (PIA) VPN is een populaire VPN-dienst die bekendstaat om zijn sterke privacybescherming en uitgebreide functies. Een VPN (Virtual Private Network) is in de eerste plaats ontworpen om je online privacy en beveiliging te verbeteren door je internetverkeer te versleutelen en je IP-adres te verbergen. Dat is dan ook wat PIA VPN en andere VPN-diensten doen. Echter heeft PIA nog een andere mogelijkheid: het blokkeren van advertenties.

Door de Black Friday actie krijg je nu 83% korting op een abonnement, je betaalt dan €1,85 per maand voor een VPN-dienst met ingebouwde advertentieblokker.

Zo blokkeer je advertenties met PIA

Advertenties blokkeren met Private Internet Access is kinderspel. Dit is hoe je te werk gaat:

  1. Ga naar de officiële website van Private Internet Access
  2. Sluit een abonnement af vanaf €1,85 per maand (83% korting dankzij Black Friday)
  3. Download en installeer de Private Internet Access-app op je apparaat (PIA is beschikbaar voor Windows, MacOS, Android, iOS, Linus en meer)
  4. Zet MACE aan

Dit is hoe PIA advertenties blokkeert

PIA maakt gebruik van MACE om advertenties te blokkeren. MACE is een systeem dat door Private Internet Access is ontwikkeld om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen. Het MACE-systeem wijzigt de IP-adressen van ongewenste domeinnamen naar niet-routeerbare adressen op het internet, waardoor een extra laag bescherming wordt toegevoegd en je geen advertenties meer te zien krijgt.

PIA versus een standaard advertentieblokker

Het grootste voordeel van PIA is dat het in de eerste plaats een VPN is. Advertentieblokkers hebben geen VPN-functionaliteiten. Met PIA surf je zonder zorgen én zonder advertenties.

Een ander voordeel van PIA’s MACE is dat het niet alleen sneller is, maar ook geheugenefficiënter dan een standaard advertentieblokker. Hierbij wordt het vergelijken van elke URL met duizenden regels vermeden, waardoor de prestaties van je browser worden geoptimaliseerd. Bovendien zorgen regelmatige updates van PIA’s lijst met schadelijke domeinen ervoor dat je voortdurend beschermd bent tegen potentiële bedreigingen.

Op mobiele apparaten biedt het gebruik van MACE nog een extra voordeel: het kan de batterijduur verlengen, afhankelijk van je specifieke gebruik. Dit aspect draagt bij aan een efficiëntere en langere levensduur van de batterij tijdens het browsen.

Kortom, PIA levert niet alleen krachtige bescherming tegen kwaadaardige inhoud, maar biedt ook een ingebouwde advertentieblokker.

Black Friday bij Private Internet Access

Door de Black Friday-actie van PIA geniet je van de hoogste korting van het jaar, het ideale moment om je abonnement af te sluiten dus.

Door de actie krijg je 83% korting. Uitgerekend zal je €1,85 per maand betalen om gebruik te kunnen maken van de premium VPN-dienst met ingebouwde advertentieblokker. Hieronder wat meer specificaties van PIA:

  • No-logs policy
  • Open-source VPN-protocollen zoals WireGuard
  • Split tunneling
  • Advertentieblokker
  • 24/7 klantenondersteuning
  • Servers in 91 landen

Als je om welke reden dan ook niet tevreden zou zijn, kan je gebruik maken van de 30 dagen geld-terug-garantie om het volledige bedrag teruggestort te krijgen.


Dit artikel werd geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

dealtippartnerinfoPIAPrivate Internet AccessVPN

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen