Partnerinfo

Maak kennis met de PVY Libon: de ultieme metgezel voor woon-werkverkeer in de stad

© PVY
In de snelle wereld waarin we leven, is het van het grootste belang om het dagelijks leven op een duurzame manier te leiden. Of je nu pendelt naar je werk, de natuur verkent of gewoon boodschappen doet in de stad: een betrouwbaar vervoersmiddel kan het verschil maken.

Maak kennis met de PVY Libon, een geavanceerde elektrische fiets die ontworpen is om de manier waarop je reist te revolutioneren. Met het slanke design, geavanceerde functies en ongeëvenaarde prestaties is de PVY Libon klaar om je ultieme metgezel te worden voor al je avonturen in de stad en buitenshuis.

Ongeëvenaarde prestaties

Het hart van de PVY Libon is een krachtige maar efficiënte 250W-motor, die snelheden tot 25 km/u kan bereiken. De PVY Libon wordt aangedreven door een dubbel accusysteem en heeft een indrukwekkend maximaal bereik van 260 km, zodat je de hele afstand kunt rijden zonder bang te hoeven zijn dat je zonder stroom komt te zitten. Of je nu door de straten van de stad of over het veldpad scheurt, de PVY Libon is opgewassen tegen zijn taak.

© PVY

Innovatief design

Met een gewicht van slechts 16 kg is de PVY Libon een van de lichtste elektrische fietsen op de markt, waardoor hij ongelooflijk wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren is. De carbon riemaandrijving zorgt voor een soepele en stille rit, terwijl de koppelsensor zorgt voor responsieve en intuïtieve ondersteuning, zodat je het extra zetje krijgt dat je nodig hebt wanneer je dat het meest nodig hebt. Met een hydraulisch remsysteem en verende voorvork, biedt de PVY Libon ongeëvenaarde controle en stabiliteit, zodat je elk terrein met vertrouwen kunt trotseren.

Slimme connectiviteit

Uitgerust met een state-of-the-art IPS-kleurenscherm en slimme app-integratie, brengt de PVY Libon de kracht van connectiviteit binnen handbereik. Houd eenvoudig je snelheid, afstand en batterijduur bij of pas je rijervaring aan je voorkeuren aan. Met dubbele antidiefstalfuncties zoals batterijvergrendeling en GPS-tracering, kun je gerust zijn in de wetenschap dat je PVY Libon altijd veilig is, of je nu thuis bent of onderweg.

© PVY

Gemak opnieuw gedefinieerd

De PVY Libon is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd en heeft een opvouwbaar en draagbaar ontwerp, zodat je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Dankzij de magnetische gespen en universele wielen is de PVY Libon opvouwbaar en draagbaar in een handomdraai, waardoor het de perfecte metgezel is voor dagelijks woon-werkverkeer, weekendjes weg en alles daar tussenin. Dankzij de ondersteuning voor een loopmodus van 6 km/u kun je moeiteloos door drukke straten of drukke trottoirs navigeren.

© PVY

Ervaar het PVY-verschil

Met zijn ongeëvenaarde prestaties, innovatieve design en ongeëvenaarde gemak, is de PVY Libon klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop je reist. Of je nu pendelt naar je werk, de natuur verkent of gewoon geniet van een ontspannen ritje door de stad, de PVY Libon is de perfecte metgezel voor al je avonturen. Dus waarom wachten? Ervaar zelf het PVY verschil en ontdek de vrijheid van elektrisch fietsen als nooit tevoren.

Doe nu mee met de stedelijke e-bike revolutie

De versie met één accu is exclusief verkrijgbaar voor 1.199 euro, met 40% korting.

© PVY

De versie met dubbele batterij is exclusief verkrijgbaar voor 1.399 euro, met 42% korting.

© PVY

PVY Libon is een verbazingwekkende elektrische fiets met een reeks uitstekende functies die zijn ontworpen om je een ongeëvenaarde rijervaring te bieden. Gelanceerd op 3 april. Wie groenere, technologisch geavanceerdere vormen van mobiliteit wil ondersteunen, kan deelnemen aan deze crowdfundingcampagne. Dit is een unieke kans om deel te nemen aan de revolutie op het gebied van stedelijke mobiliteit en de PVY Libon voor een ongekende prijs te bemachtigen.



Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business