Nieuws, Poll

TechPoll: investeer jij in cryptomunten?

Cryptomunten TechPoll
Heb jij al geïnvesteerd in cryptomunten of ben je eerder terughoudend over digitale munten? TechPoll wil het weten!

Ze zijn niet nieuw, ze verschijnen bijna wekelijks in de krant, hun koersen gaan op en neer en ook bekende figuren of bedrijven investeren er sinds kort in: we hebben het over cryptomunten. De eerste echte cryptomunt was Bitcoin, begonnen in 2009, toen te koop aan prijzen waar je vandaag miljoenen mee kan verdienen.

Sindsdien zijn cryptomunten als paddenstoelen uit de grond geschoten. Ether, Verge, Litecoin, Dogecoin, Monero, XRP en ga zo maar door. Het zijn allemaal digitale munten met onderscheidende eigenschappen. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn volatiel. Cryptomunten zijn onderheving aan actualiteit en zijn onlosmakelijk verbonden met economie op macroniveau.

De laatste maanden lijken de digitale munten het alleen maar beter te doen. Het kan niet op. Er komen ook steeds vaker betaalmogelijkheden bij. Vandaag krijg je/betaal je voor 1 bitcoin 39.203,00 euro en op zijn hoogste punt lag de koers op 40.776,67 euro. Wereldwijd raden economen en experts mensen af om hun geld erin te steken, maar toch lijken cryptocurrencies populairder dan ooit.

TechPoll: heb jij al geïnvesteerd in cryptomunten?

Heb jij al geïnvesteerd in cryptomunten?

  • Nee (40%, 238 Votes)
  • Cryptomunten zijn geen investering (29%, 174 Votes)
  • Ja (23%, 136 Votes)
  • Ik twijfel nog (7%, 44 Votes)

Aantal stemmen: 592

Laden ... Laden ...

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business