Reviews

Nokia Lumia 635

Voordelen
Gekleurde covers
4G
Prijs/kwaliteit
Nadelen
Schermkwaliteit
Geen ledflitser
Aanbevolen prijs: €169
Waar te koop?
Totaalscore 6
De Nokia Lumia 635 is een uitstekende budgettelefoon die het verhaal van de Lumia 520 voortzet, mét 4G.

De Nokia Lumia 635 is een uitstekende budgettelefoon die het verhaal van de Lumia 520 voortzet. De smartphone heeft een aantal duidelijke verbeteringen zoals een krachtigere processor die hem boven zijn voorganger doen uitsteken. Dat Windows Phone 8.1 op het toestel draait is een groot pluspunt.

Het mobiele besturingssysteem lijkt hiermee eindelijk opgegroeid te zijn en moet, behalve dan wat beschikbare apps betreft, niet langer onderdoen voor Android en iOS.

De Lumia 635 is goedkoop en eenvoudig en dus, net als zijn voorganger, uitstekend voor wie een smartphone wil maar er geen kaas van gegeten heeft. Ook wie niets meer zoekt dan een budgetsmartphone waarmee hij of zij verbonden is met de sociale media hoeft niet verder te zoeken dan dit toestel.

Toch zijn er ook nadelen: vooral de schermresolutie is teleurstellend en het gebrek aan een lampje is een kleine handicap. Verder is de 635 nergens spectaculair. Dat hoeft ook niet voor een budgetmodel, maar het maakt wel dat er geen reden is om dit toestel aan te raden buiten de, ontegensprekelijk belangrijke, degelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Vooral in combinatie met 4G is dit een heel scherpe prijs. Zegt 4G jou minder? Dan kan je nog altijd terecht bij de Lumia 630, die je voor 30 euro minder in de winkel terugvinden.

Benchmarks

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business