Reviews

Review Logitech G933 Artemis Spectrum: draadloze perfectie

Voordelen
Draadloze perfectie
Goed geluid
Draagcomfort
Nadelen
Geen laadstation
Prijs
Aanbevolen prijs: €229
Waar te koop?
Totaalscore 9
Een draadloze headset die meer dan 12 uur meegaat en bovendien op pc, mobiel én spelconsoles werkt. Dat klinkt te mooi om waar te zijn.

Perfecte producten bestaan niet, maar de Logitech G933 komt heel dicht in de buurt. Allereerst is dit een typische pc-headset. Je kan draadloos luisteren met de usb-ontvanger, bekabeld via de usb-kabel of gewoon via de jackkabel. Mogelijkheden op overschot, net als de instellingen van de meegeleverde software. Je kan de kleur van leds kiezen, net als het geluidsprofiel en de status van de batterij zien. Compleet en duidelijk, zoals het hoort. De geluidskwaliteit is bijzonder goed, ook al moet je niet de geadverteerde 7.1-surroundeffecten verwachten. Hij klinkt degelijk en vol met een aangename bas.

[related_article id=”177191″]

Met de meegeleverde kabel kan je de headset ook gewoon op je smartphone of tablet aansluiten. Je kan zelfs de microfoon gebruiken, mocht je dat willen. Draadloos lukt niet, omdat de Logitech G933 niet via bluetooth werkt. Sluit je de usb-ontvanger aan op je PlayStation 4 of Xbox One, dan kan je wel draadloos gamen. Met kabel kan ook altijd via de jackkabel in de doos. Via spelconsoles of mobiel kan je de headset niet configureren (kleur, klankkwaliteit), dat moet je initieel op de pc doen.

Zijn ontwerp is opvallend, maar tegelijk ook niet schreeuwerig zoals andere gamingheadsets wel eens kunnen zijn. Interesseert de verlichting je niet? Dan kan je die ook gewoon uitschakelen. De batterij gaat twaalf uur mee, daarna moet je herladen. Hier kom ik dan bij het enige minpunt: geen laadstation. Je moet telkens een microUSB-kabel gebruiken om te herladen. De Logitech G933 is een indrukwekkende draadloze headset die niemand zal teleurstellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business